Dvojnásobný otec Gosling na premiére: Čo prezradil o dcérkach?

Herec Ryan Gosling je čerstvým dvojnásobným otcom. Ale čas strávený s rodinou musel ukrátiť o cestu do New Yorku na premiéru novinky The Nice Guys.

14.05.2016 10:40
debata
Herec Ryan Gosling sa nedávno stal dvojnásobným... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Ryan Gosling sa nedávno stal dvojnásobným otcom. Herec Ryan Gosling sa nedávno stal dvojnásobným otcom.

Tridsaťpäťročnému fešákovi porodila partnerka Eva Mendes druhú dcéru – dievčatko prišlo na svet 29. apríla. O tom, že Mendes je tehotná, sa niekoľko mesiacov vôbec nevedelo, keďže Gosling aj ona si súkromie veľmi dobre strážia.

Počas nedávnej návštevy v talk-šou Ellen DeGeneresovej sa však Gosling priznal k tomu, ako rád trávi čas so svojou rodinou. So staršou dcérkou, momentálne 19-mesačnou Esmeraldou vraj trávia množstvo času v parku. Dievčatko už v sebe objavilo talent a vraj si rado kreslí kriedou na chodník. Gosling sa vyznal z tínedžerskej lásky ku umeniu graffiti a myslí si, že tento talent zdedila dcérka po ňom. Zavtipkoval si tiež, že občas sa s kriedou hrá viac ako ona.

V novinke The Nice Guys si okrem neho zahral hlavnú úlohu aj herec Rusell Crowe a tiež Matt Bomer. Mužské trio dilm osobne podporilo na štvrtkovej premiére.

zväčšiť Herecké trio - zľava: Matt Bomer, Ryan Gosling... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Matt Bomer, Ryan Gosling a Russell Crowe Herecké trio - zľava: Matt Bomer, Ryan Gosling a Russell Crowe uviedlo film The Nice Guys.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodina #dcéra #film #Ryan Gosling

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...