Návrat k upírskej minulosti? Stewart v Cannes prekvapila. Aj desila!

Preslávila ju rola v upírskej filmovej ságe. A tak bolo celkom zaujímavou zhodou náhod, aké líčenie si herečka Kristen Stewart zvolila na večernú premiéru v Cannes.

18.05.2016 13:00
Kristen Stewart Foto: ,
Herečka Kristen Stewart sa predviedla na premiére s odvážnym líčením.
debata

Dvadsaťšesťročná hviezda, ktorá na festivale uvádzala už svoj tretí film – tentoraz snímke Personal Shopper, dorazila na červený koberec v kreácii Chanel. Pozoruhodné však bolo najmä líčenie – platinovú blondínku totiž vizážista nalíčil na červeno.

Herec Lars Eidinger (vľavo), herečka Kristen...
Režisér Olivier Assayas a herečky - zľava:...
+6Hviezdy filmu Personal Shopper predviedli...

Okolo očí tak bolo vidieť výrazný očný tieň, ktorý pôsobil priam krvilačne. Herečkina tvár bola zase prepudrovaná svetlým odtieňom a to ešte znásobovalo netradičný mejkap. Výsledok môžete posúdiť sami – podľa nás však toto nebola práve najlepšia voľba. Išlo o akýsi moderný návrat k heroínovému looku, ktorý bol populárny začiatkom 90-tych rokov.

Hoci červená farba na viečkach je podľa viacerých kozmetických módnych domov horúcim hitom aktuálnej sezóny, mnohí odborníci sa jej bránia. Aj slovenská moderátorka a profesionálna vizážistka Lenka Šóošová sa už dávnejšie pre Pravda.sk vyjadrila, že trend červených očí nie je pre ženy to pravé.

Herec Lars Eidinger (vľavo), herečka Kristen... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Herec Lars Eidinger (vľavo), herečka Kristen Stewart (v kreácii Chanel) a režisér Olivier Assayas. Herec Lars Eidinger (vľavo), herečka Kristen Stewart (v kreácii Chanel) a režisér Olivier Assayas.

„Takéto líčenie podľa mňa patrí na prehliadkové móla a nie do bežného života. Keď som sa chodila na maskérsku školu, učili ma, že červený odtieň, akýkoľvek – červený, tehlový, ak dávame na oči, robí ich uplakané. Ktorá žena by chcela vyzerať uplakano? Radšej vyzerajme sviežo a majme krásny úsmev s výraznou farbou," uviedla pre Žena.pravda.sk vizážistka.

Česká modelka Petra Němcová v kreácii Safiyaa.
Režisér George Miller (v strede), prezident...
+15Francúzska herečka Frederique Bel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Stewart #Cannes #líčenie #oči #červená

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...