Marilyn ožila v Cannes! Má slávny výstrih a je to Češka, vážení...

Stredajší program filmového festivalu v Cannes sa nezaobišiel bez slávnostnej večernej premiéry. A tentoraz sa po červenom koberci prešla aj Marilyn Monroe. Teda lepšie povedané, kráska inšpirovaná jej vzhľadom.

19.05.2016 14:35
debata
Česká modelka Eva Herzigová vyzerala na... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Eva Herzigová Česká modelka Eva Herzigová vyzerala na premiére filmu The Unkown Girl v Cannes ako moderná Marilyn Monroe.

Reč je pritom o českej rodáčke – topmodelke Eve Herzigovej, ktorú v minulosti často k slávnej filmovej ikone prirovnávali. Bývalá hviezda kampane Wonderbra sa tentoraz objavila na červenom koberci v bielych šatách s nadýchanou sukňou, ktoré vznikli v ateliéri Dior a vzdávali hold estetike 50-tych rokov minulého storočia.

Česká modelka Eva Herzigová vyzerala na...
Brazílska modelka Ana Beatriz Barros na...
+27Modelka Bella Hadid bola absolútnou hviezdou...

Herzigová však svoj vzhľad ešte vyšperkovala natočenými kaderami, jemným, ale žiarivým líčením a tiež luxusnými šperkmi. Ktohovie, či ako Marilyn, sa tiež navoňala slávnym parfumom Chanel No.5.

Štyridsaťtriročná rodáčka z Litvínova, ktorá je matkou troch detí, patrí stále medzi žiadané modelky a očarujúce dámy. Na stredajšom premietaní filmu The Unknown Girl však nebola jediná veteránka, ktorá stále strčí mnoho mladších kolegýň do vrecka.

zväčšiť Česká modelka Eva Herzigová vyzerala ako... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Eva Herzigová Česká modelka Eva Herzigová vyzerala ako moderná Marilyn Monroe.

Podujatie si nenechala ujsť ani ďalšia trojnásobná mama, dnes viac herečka ako modelka, Laetitia Casta, ktorú obliekol Atelier Versace. Pozornosť pútala aj 38-ročná etiópska rodáčka Liya Kebede, ktorá sa v zelenom zamatovom outfite od Haidera Ackermanna vymykala väčšine tradičných rób na červenom koberci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Marilyn Monroe #Eva Herzigová #Cannes 2016

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....