Sexi mama Byrne aj Putinova údajná milenka - zlákal ich luxus Chanel!

Plejáda známych žien sa minulý týždeň stretla vo verejnej newyorskej knižnici, ktorú si za miesto odhalenia svojej novej kolekcie šperkov vybrala známa francúzska značka.

07.06.2016 00:00
debata
Herečka Rose Byrne na akcii Chanel Fine Jewelry... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Rose Byrne Herečka Rose Byrne na akcii Chanel Fine Jewelry vo verejnej knižnici v New Yorku.

Módny dom Chanel, ktorý patrí medzi najluxusnejšie na svete, pozval do priestorov očarujúce dámy všetkých vekových kategórií. Najmladšiu zastúpila napríklad herečka Dakota Johnson či dídžejka Leigh Lezark. Pozvanie však neodmietli ani známe osobnosti newyorskej umeleckej scény.

Herečka Rose Byrne na akcii Chanel Fine Jewelry...
Herečka Jemima Kirke na akcii Chanel nechýbala.
+6Moderátor Jerry Seinfeld a jeho manželka...

Pozornosť fotografov si pre seba ukradla herečka Rose Byrne, ktorá sa pred pár mesiacmi stala prvýkrát mamou. V čiernej kreácii s typickou kaméliou predviedla ukážkovú figúru a každému bolo jasné, že s popôrodnými kilami veľa starostí nemala.

Na akcii nechýbala ani podnikateľka a filantropka Wendi Deng Murdoch, bývalá manželka mediálneho magnáta Ruperta Murdocha. Práve o nej sa pred pár mesiacmi špekulovalo ako o milenke ruského prezidenta Vladimíra Putina. Rodáčka z Číny však žiadne podobné klebety nepotvrdila. Nie je ani známe, že by často navštevovala Rusko.

Podnikateľka Wendi Deng Murdoch tiež prišla na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Wendi Deng Murdoch Podnikateľka Wendi Deng Murdoch tiež prišla na uvedenie novej stálej kolekcie značky Chanel v New Yorku.

Celebrity sa počas chanelovského večera predviedli predovšetkým v kolekcii francúzskeho ateliéru. Medzi najpôvabnejšie dámy večera patrila už spomenutá Byrne, ale aj herečka Jemima Kirke či manželka moderátora Jerryho Seinfelda Jessica.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #New York #Chanel #knižnica #Rose Byrne #Wendi Deng

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...