Znovu bez konkurencie?! Vojvodkyňa Cate oslnila na dostihoch

Je to vždy sviatok originálnych, štýlových či niekedy aj gýčových pokrývok hlavy. Na dostihoch v Ascote aj tento rok dámy prekvapovali.

16.06.2016 15:55
debata
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge stavila na... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge Vojvodkyňa Catherine z Cambridge stavila na jednoduché šaty Dolce & Gabbana a klobúčik od Phillipa Treacyho. A vyzerala opäť očarujúco.

Slávnu udalosť, ktorú zastrešuje samotná britská kráľovná, si ani tento rok nenechalo ujsť množstvo predstaviteľov smotánky či bohatej podnikateľskej sféry. A samozrejme, prišla aj samotná kráľovná. Dostihy v Ascote si však užila aj vojvodkyňa Catherine.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge stavila na...
Dánska princezná Mary a jej manžel - korunný...
+9Zaujať, očariť, šokovať - pri klobúkoch na...

Manželka princa Williama už tradične potvrdila svoju povesť módnej ikony. Stačilo málo. Jednoduchá čipkovaná kreácia z dielne Dolce & Gabbana, k nej klobúčik od Phillipa Treacyho. A žiarivý úsmev.

Dvojnásobná mama vo všeobecnosti poslednú dobu boduje všade, kde sa objaví. Počas víkendových osláv narodenín britskej kráľovnej Alžbety II. sa táto členka šľachtickej rodiny predviedla v niekoľkých kreáciách a od módnych odborníkov si vyslúžila palec hore.

Na dostihoch v Ascote sa tento rok zúčastnil aj dánsky kráľovský pár. Princezná Mary a jej manžel – korunný princ Frederik. Viac foto v galérii.

Dánska princezná Mary a jej manžel - korunný... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Dánska princezná Mary a jej manžel - korunný princ Frederik Dánska princezná Mary a jej manžel - korunný princ Frederik boli čestnými hosťami ascotských dostihov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Catherine #dostihy #klobúk #štýl

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....