Tehotná Blake Lively na premiére: Hádam je ešte krajšia ako bez bruška

Tehotná a očarujúca - herečka Blake Lively, ktorá v utorok večer uviedla do kín svoj nový film, bola ozdobou červeného koberca.

22.06.2016 15:10
debata
Herečka Blake Lively na svetovej premiére jej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Blake Lively Herečka Blake Lively na svetovej premiére jej nového filmu The Shallows.

Dvadsaťosemročná hviezda, ktorá s manželom Ryanom Reynoldsom čaká druhý prírastok, sa stala hlavnou hrdinkou snímky Smrtiaci príliv (The Shallows). Bojuje v nej ako zranená surferka uväznená na útese neďaleko pobrežia s obrovským žralokom, ktorý si brúsi zuby na jej maličkosť.

Lively, ktorá na slávnostnú newyorskú premiéru dorazila v kreácii od Caroliny Herrery, nakrúcala snímku pred viac ako rokom v Austrálii, ale aj ďalších lokáciách a strávila väčšinu času len v bikinách a pod rozpáleným slnkom. Tentoraz to však podľa nej nebolo až také príjemné natáčanie, ale predovšetkým fyzicky náročný zážitok.

Režisér Jaume Collet-Serra (vľavo) a herec Liam... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jaume Collet-Serra (vľavo) a herec Liam Neeson Režisér Jaume Collet-Serra (vľavo) a herec Liam Neeson na premiére filmu The Shallows v New Yorku.

Na premiére v New Yorku, kde herečka v posledných dňoch absolvovala niekoľko televíznych rozhovorov, sa objavil aj herec Liam Neeson, ktorý je dobrým priateľom španielskeho režiséra Jaumeho Colleta-Serru. Spoločne nakrútili už filmy Non-Stop a Neznámy. Ich ďalšou spoluprácou bude snímka The Commuter.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #tehotenstvo #Blake Lively #film #Smrtiaci príliv

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...