Stále ako roztomilý zajačik! Ex-spajska Emma Bunton očarila na premiére

Ako členka najslávnejšej ženskej formácie všetkých čias, Spice Girls, mala prezývku Baby Space. Mladistvý šmrnc a veselosť neopustili Emmu Buntonovú ani po štyridsiatke.

02.07.2016 16:40
debata (1)
Emma Bunton v šatách Alice + Olivia na... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Britain Absolutely Fabulous World Premiere Emma Bunton v šatách Alice + Olivia na londýnskej premiére filmu Absolutely Fabulous.

Známa blondínka, ktorá sa po skončení hudobnej kariéry vrhla na tú televíznu, sa objavila v stredu večer na premiére filmu Absolutely Fabulous v Londýne. A zaujala hneď od prvého momentu. Štyridsaťročná Emma si obliekla pestré letné šaty s kvetinovým vzorom od značky Alice+Olivia a k nim servírovala pre objektívy svoj nezameniteľný ús­mev.

Kylie Minogue  v šatách Roberto Cavalli na...
Kylie Minogue a  Joshua Sasse  na londýnskej...
+9Kylie Minogue a Joshua Sasse  na londýnskej...

Niekdajšia speváčka a dnes najmä televízna moderátorka si premiéru filmovej podoby obľúbeného komediálneho seriálu užila v spoločnosti svojho snúbenca Jadea Jonesa. Zaujímavosťou je, že dvojica je spolu už osemnásť rokov, z čoho posledných päť sú aj zasnúbení. V láskyplnom vzťahu, ktorý vraj nepotrebujú hnať smerom k svadobnému dňu, sa im už narodili dve ratolesti.

Na premiére filmu Absolutely Fabulous sa objavili aj ďalšie známe tváre britskej šoubiznisovej a módnej scény – medzi nimi napríklad topmodelka Kate Moss, speváčka Kylie Minogue s priateľom či dizajnér Jean Paul Gaultier.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #úsmev #film #Emma Bunton

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...