Sexy chirurg je späť s manželkou: To je idylka, chváli sa celou rodinou!

Hoci jeho manželstvo prežívalo krízu a dokonca sa od rodiny na čas odsťahoval, teraz je herec Patrick Dempsey opäť príkladnym manželom a otcom. Ukázal to aj na slávnostnej premiére v Londýne.

07.09.2016 09:10
debata
Herec Patrick Dempsey priviedol na premiéru... Foto: Reuters, DYLAN MARTINEZ
Patrick Dempsey Herec Patrick Dempsey priviedol na premiéru filmu Dieťa Bridget Jonesovej celú svoju rodinu.

Päťdesiatročný predstaviteľ sexi chirurga zo seriálu Klinika Grace si zahral v najnovšom filme zo série o Bridget Jonesovej a na jeho predstavenie vzal celú rodinu. Pred objektívy sa tak postavila jeho manželka Jilian – známa vizážistka, ale tiež deti, dcéra Tallula a synovia – dvojičky Darby a Sullivan. Herec sa spokojne usmieval po ich boku.

Správy o tom, že sa jeho dlhoročné manželstvo so známou make-up artistkou rozpadá, sa objavili už koncom roka 2014. O pár mesiacov na to Jillian podala žiadosť o rozvod. V máji tohto roka však Dempsey priznal, že sa so svojou zákonitou polovičkou dali znovu dokopy. „Na všetkom musíte pracovať. A nemôžete chcieť všetko. Sú veci, ktoré treba obetovať,“ vyjadril sa vtedy pre magazín People.

Herec Patrick Dempsey priviedol na premiéru...
Módna novinárka Laura Bailey.
+9Herec Patrick Dempsey.

Na mysli pravdepodobne mal svoju vášeň pre rýchle automobily a pretekárčenie, keďže pred časom dobrovoľne odstúpil z tímu, v rámci ktorého pretekal. Chce sa vraj „sústrediť na výchovu svojich detí a neprísť o dôležité chvíle v ich živote, keď sa formujú ich vlastné ciele, záujmy a vášne“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodina #manželka #návrat #Patrick Dempsey #Jillian Dempsey

+ Nebuďte lenivý a cvičte aj doma, prospeje to vášmu telu i mysli.
Dnes vás čaká veľa práce, preto nebuďte lenivý...

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...