Krásna Stone žiarila v Toronte. So sexi Goslingom hrajú La La Land

Na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte uviedli v pondelok v kanadskej premiére muzikál La La Land. Jeho hviezdami sú herečka Emma Stone a herec Ryan Gosling.

14.09.2016 00:00
debata
Herec Ryan Gosling a jeho kolegyňa Emma Stone... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Ryan Gosling a jeho kolegyňa Emma Stone Herec Ryan Gosling a jeho kolegyňa Emma Stone uviedli v Toronte film La La Land.

Obaja hlavní predstavitelia v Kanade nechýbali a tiež nesklamali pracovníkov médií či fanúšikov a módnu obec. Nežná polovička ústrednej dvojice vyzerala nádherne v svetložltej kreácii z ručne našívaných korálikov a flitrov, ktorá vznikla pod značkou Chanel. Ryšavku však plnohodnotne doplnil aj Gosling – v minulosti držiteľ niekoľkých ocenení najštýlovejšieho či najsexi muža Hollywoodu. V obleku s bodkovaným vzorom, ktorý doplnil snehobielou košeľou bez kravaty, bol jednoznačne „najštýlovejším mužom v meste“.

Herec Ryan Gosling a jeho kolegyňa Emma Stone...
Herečka Rosemarie DeWitt na premiére filmu La...
+3Herečka Emma Stone prišla na premiéru filmu La...

Film La La Land, za ktorým stojí režisér a scenárista Damien Chazell, sa odohráva počas štyroch ročných období v Los Angeles a sleduje život a kariéru džezového pianistu Sebastiana (Ryan Gosling) a nádejnej herečky Mie (Emma Stone). Mia pracuje v kaviarni, jej snom ale je byť hollywoodskou hviezdou. Chodí z jedného konkurzu na druhý, no neúspešne. Sebastian je zanietený hudobník, ktorý sa živí príležitostnými fuškami po baroch. Ich monotónne životy sa zmenia až po vzájomnom stretnutí.

Tridsaťjedenročný americký filmár pracoval na snímke od roku 2014, pričom inšpiráciu čerpal z vlastných skúseností a pocitov po tom, ako sa presťahoval z Rhodes Islandu do Los Angeles. La La Land je moderným návratom do čias, keď filmovému plátnu vládla Zlatá éra Hollywoodu. „Ryan aj Emma na svojich postavách veľa pracovali. Ryan sa učil hrať džezové skladby na klavíri dve hodiny denne počas šiestich týždňov a spolu s Emmou sa učili tanečné choreografie. Čím na mňa ale zapôsobili najviac, je skutočnosť, že svoje úlohy zahrali naozaj vierohodne a realisticky, ešte aj v scéne, keď sa spolu vznášali ku hviezdam,“ opísal Damien Chazelle svoje dojmy z nakrúcania.

Herečka Emma Stone prišla na premiéru filmu La... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Emma Stone Herečka Emma Stone prišla na premiéru filmu La La Land v Toronte v kreácii Chanel.

Chémia medzi Emmou Stone a Ryanom Goslingom je na plátne nesmierne uveriteľná, miestami až nákazlivá. „Aj tí, čo nemajú radi muzikál ako filmový žáner, si v ňom niečo nájdu, a to vďaka silnému príbehu a jeho postavám. Takýto film by som pokojne natočil znova,“ vyjadril sa Gosling. Okrem neho a Emmy Stone si vo filme zahrali napríklad aj J.K. Simmons, John Legend alebo Finn Wittrock.

Muzikál La La Land sa do slovenských kín dostane 29. decembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Toronto #Ryan Gosling #Emma Stone #La La Land

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...