Müllerová s dcérou vyrazili do kina: Neverili by ste, vyzerajú ako sestry!

Na nový príbeh obľúbenej filmovej hrdinky Bridget Jonesovej čakali fanúšikovia po celom svete. A zdá sa, že pár sa ich našlo aj medzi slovenskými celebritami. Zišli sa na utorňajšej premiére.

14.09.2016 00:00
debata (4)
Moderátorka Soňa Müllerová (vpravo) a jej dcéra... Foto: Cinemart
Soňa Müllerová (vpravo) a jej dcéra Ema Müllerová Moderátorka Soňa Müllerová (vpravo) a jej dcéra Ema vyzerali ako sestry.

Do kina v nákupnom centre na nábreží Dunaja zavítalo množstvo známych tvárí a už pred premietaním bolo jasné, že sa tešia na to, čo si tvorcovia filmu pre nich pripravili. Postava Bridget Jonesovej sa totiž už pred pätnástimi rokmi stala pre mnohé ženy vzorom a zároveň obrazom toho, aké situácie občas v živote prežíva každá z nich.

Moderátorka Soňa Müllerová (vpravo) a jej dcéra...
Herečka Zuzana Vačková s kolegom a kamarátom...
+9Osadenstvo muzikálu Boyband zaspievalo...

S Jonesovou sa vraj v mnohých veciach stotožňuje aj komička Eva Kramerová alias Evelyn, ktorá ju dokonca pri príhovore divákom parodovala. Rozosmiala mnohé známe ženy, medzi nimi napríklad Adrianu Kmotríkovú či Zuzanu Vačkovú, ktorá si odskočila do kina medzi nácvikmi do šou Tvoja tvár znie povedome.

Filmovú premiéru si v rodinnom tandeme užili aj moderátorka Soňa Müllerová a jej dcéra Ema. Obe zvolili čiernu farbu ako základ pre štýlový outfit a bok po boku vyzerali viac ako sestry než mama s dcérou.

Komička Evelyn (vľavo) a moderátorka premiéry... Foto: Cinemart
Evelyn (vľavo) a Karin Haydu Komička Evelyn (vľavo) a moderátorka premiéry Karin Haydu.

A aká by to bola premiéra bez after-párty. Tá pokračovala v „ženskom“ duchu – akurát, že si situáciu vzali do rúk páni. Išlo o hercov z divadla Nová scéna, ktorí sa stretávajú v predstavení Boyband. Rozcíteným diváčkom zaspievali pár „sladkých“ hitov.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #premiéra #dcéra #Soňa Müllerová #celebrity #Evelyn #Dieťa Bridget Jonesovej

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....