Pristará na princeznú? Hviezda Sexu v meste sa stále nevzdáva

Od úspešného seriálu Sex v meste už uplynulo pár rokov. Jeho hlavná hviezda, herečka Sarah Jessica Parker, sa však teraz vracia na televízne obrazovky. Opäť pod taktovkou HBO.

06.10.2016 00:00
debata
Herečka Sarah Jessica Parker na premiére... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Sarah Jessica Parker Herečka Sarah Jessica Parker na premiére seriálu Divorce v kreácii od Dolce & Gabbana.

Práve táto americká televízia stojí za novým seriálovým projektom pod názvom Divorce, v ktorom 51-ročná Američanka stvárňuje jednu z hlavných postáv. V utorok večer sa v New Yorku konala slávnostná premiéra, kde herečka nechýbala osobne.

Niekdajšia módna ikona nesklamala svojich fanúšikov ani tentoraz a stavila na kreáciu v pompéznom štýle – išlo o model šiat Dolce & Gabbana a nadýchanými vrstvami čipky na masívnej sukni a tiež výrazným zdobením krištáľmi a farebným sklom. Možno by ste si mohli povedať, že Parker je už vo svojom veku pristará na „princeznovské“ strihy, uprieť sa jej však nedá, že vyzerá stále veľmi pôvabne a elegantne.

Herečky Sarah Jessica Parker (vľavo) a Cynthia... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Sarah Jessica Parker (vľavo) a Cynthia Nixon Herečky Sarah Jessica Parker (vľavo) a Cynthia Nixon sa stretli na premiére seriálu Divorce.

Na premiére seriálového projektu sa pritom herečka stretla aj s bývalou kolegyňou zo spomenutého Sexu v meste. Ryšavka Cynthia Nixon, ktorá kedysi stvárňovala právničku Mirandu, sa za uplynulé roky zmenila na blondínku a so svojou životnou partnerkou vychováva dve ratolesti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #Dolce & Gabbana #seriál #Sarah Jessica Parker

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...