Princezná či uličnica? Ako by Charlene dopadla v súboji s Catherine?

Majú veľa spoločného. Obe majú neurodzený pôvod, obe sa venujú charite a majú za sebou vlastnú úspešnú kariéru. A obe sa vydali do slávnej kráľovskej rodiny.

26.10.2016 10:50
debata (1)
zväčšiť Princezná Charlene počas udeľovania cien... Foto: Reuters, CARLO ALLEGRI
AWARDS-PRINCESS GRACE/ Princezná Charlene počas udeľovania cien princeznej Grace v New Yorku.

Reč je o princeznej Charlene z Monaka a vojvodkyni Catherine, ktorá je manželkou britského princa Williama. Ak si však vedľa seba postavíte tieto dve dámy, rozdielnejšiu dvojicu snáď ani nemožno nájsť.

Na newyorskom benefičnom gala sa v pondelok večer objavila manželka monackého panovníka Alberta v očarujúcich bielych šatách Dior so zlatou výšivkou. Prekvapením bol však jej kratučký účes z plavých platinových vlasov, ktorý úpravou pripomínal skôr speváčku punkovej kapely než urodzenú šľachtičnú. Bývalá profesionálna plavkyňa však vždy mala v móde pomerne moderné tendencie a hoci sa jej za to dostalo aj mnoho kritiky, rovnako ju podporuje veľa fanúšikov.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge prichádza na... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Vojvodkyňa Catherin z Cambridge Vojvodkyňa Catherine z Cambridge prichádza na oslavu 90. narodenín britskej kráľovnej Alžbety. V kreácii od Alexandra McQueena a klobúku od Philippa Treacyho.

V porovnaní s ňou je potom britská vojvodkyňa Catherine typickou predstaviteľkou tradičnejšej kráľovskej kasty. Dlhé hnedé kadere má vždy starostlivo upravené, líčenie jemné a decentné a módne voľby výsostne elegantné. Hoci aj ona sa snaží pôsobiť moderne, žensky a elegantne, vedľa monackej princeznej by určite pôsobila až príliš konzervatívne. Netvrdíme však, že jedno je horšie ako druhé.

A čo myslíte vy, ktorá urodzená dáma viac ohúri vás?

Modelka Naomi Campbell počas udeľovania cien...
Modelka Naomi Campbell počas udeľovania cien...
+5Princ Albert a jeho manželka Charlene počas...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Catherine #porovnanie #princezná Charlene #rozdiel

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...