Urobím ti prsia - chceš dvojky či trojky? Müllerová spomínala na Mikloška

Množstvo známych tvárí, najmä žien, ktoré majú rady módu, sa minulý týždeň objavilo na prehliadke Fera Mikloška v jednom z bratislavských hotelov.

31.10.2016 09:00
debata
zväčšiť Zľava: Barbora Franeková, Soňa Skoncová, Zora... Foto: Dominik Babušík
Zľava: Barbora Franeková, Soňa Skoncová, Zora Czoborová, Emma Tekelyová, Soňa Müllerová a Beáta Dubasová. Zľava: Barbora Franeková, Soňa Skoncová, Zora Czoborová, Emma Tekelyová, Soňa Müllerová a Beáta Dubasová.

Známy dizajnér predstavil kolekciu jeseň-zima 2016/2017 a pri tejto príležitosti na mólo premenil priestory podzemnej hotelovej garáže. Efektný priestor dal prehliadke nový rozmer a najmä mnohí hostia nadšene hodnotili šou ako vydarenú.

Zľava: Barbora Franeková, Soňa Skoncová, Zora...
Štylistka Barbara Jagušák.
+15Speváčka Beáta Dubasová.

Nechýbali medzi nimi známe tváre ako speváčka Beáta Dubasová, fitneska Zora Czoborová či bývalé kráľovné krásy Denisa Mendrejová a Karolína Chomisteková, ktorá v súčasnosti súťaži Miss aj šéfuje. Pozvanie neodmietla ani Soňa Müllerová, ktorá si v reportáži Pravda.sk zaspomínala na prvý kontakt s Mikloškom.

„To už je veľa rokov. Sledujem Ferove veci od jeho začiatkov. Mám dokonca jeho jednu sukňu a korzet, ktoré ešte šil v pivnici v činžáku, kde býval,“ uviedla Müllerová. „Pamätám si, že som prišla za ním, že bude OTO a dokonca som sošku v tých jeho šatách aj vyhrala. Vtedy som mu povedala, Ferko, potrebujem niečo také a také. On sa na mňa pozrel a povedal, urobím ti prsia. Chceš dvojky alebo trojky? Tak mi krásne vystužil korzet,“ s úsmevom spomínala televízna tvár pred kamerou Pravda.sk.

Pozrite si reportáž z prehliadky Fera Mikloška

„Fero je úžasný v tom, že snaží sa módu robiť ženskú. A čo je tiež úžasné, že vydržal. Toľké roky je kontinuálne na scéne, ťahá si svoju líniu. Má svoje obdivovateľky, ženy, ktoré majú rady jeho módu. Má svoj vlastný štýl, neprehliadnuteľný. Chvalabohu za Fera Mikloška, aj za mnohých ďalších, ktorí sú. Slovenská dizajnérska scéna je už pestrá a veľmi výrazná a to je dobre,“ zhodnotila Müllerová, ktorá vždy mala k dizajnu blízko.

Moderátorka Soňa Müllerová. Foto: Dominik Babušík
Moderátorka Soňa Müllerová. Moderátorka Soňa Müllerová.

Na prehliadke, ktorá sa dala rozdeliť do troch častí a o ktorej si budete môcť viac prečítať na webe Žena.pravda.sk dnes od 12:00, nechýbali ani ďalšie známe tváre. Viac v galériách.

Modelka v kreácii Miklosko Fashion Design -...
Modelka v kreácii Miklosko Fashion Design -...
+21Modelka v kreácii Miklosko Fashion Design -...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #Fero Mikloško #Soňa Müllerová #celebrity #reportáž

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...