Hudobné ceny? Polonahá modelka a jej 'fľakatá' kolegyňa ovládli akciu

Nedeľňajšie vyhlásenie hudobných cien MTV Europe Music Awards síce prilákalo do Rotterdamu množstvo hudobných hviezd, ale záujem fotografov pútali najmä sexi dámy.

07.11.2016 10:39
debata
Modelka Jourdan Dunn pózuje fotografom v zákulisí. Foto: SITA/AP, Vincent Jannink
Jourdan Dunn Modelka Jourdan Dunn pózuje fotografom v zákulisí.

Jednou z nich bola nepochybne britská topmodelka Jourdan Dunn, ktorá na akcii odovzdala cenu a jedenkrát sa prezliekla. Oba jej outfity však boli neprehliadnuteľné a poriadne sexi. Dvadsaťšesťročná rodáčka z Veľkej Británie si obliekla najprv priehľadné trblietavé šaty po zem, ktoré nechali vyniknúť jej štíhle nohy. Ešte zvodnejší však bol model mini, ktorý predviedla v zákulisí. Kratučká dĺžka a zboku len pramálo látky ukázali Dunnovú viac odhalenú ako oblečenú.

Modelka Jourdan Dunn na vyhlásení cien MTV...
Moderátorka ceremoniálu Bebe Rexha.
+13Herečka Nina Dobrev.

Medzi hosťami akcie bola aj modelka Winnie Harlow, ktorej vzhľad je sám osebe magnetom pre oči. Kanadská modelka má totiž vrodenú kožnú indispozíciu nazvanú vitiligo, v rámci ktorej chýba jej telo dostatok pigmentu a na koži sa tvoria veľké svetlé mapy. Bývalá účastníčka reality-šou Amerika hľadá topmodelku sa už pred pár rokmi zaradila medzi známe tváre, ktoré sa rozhodli hovoriť o živote s vitiligom, zúčastnila sa na niekoľkých veľkých besedách či známej konferencii TED. Popri tom sa jej však darí aj v brandži – je napríklad reklamnou tvárou značky Desigual.

Modelka Winnie Harlow na vyhlásení hudobných... Foto: SITA/AP, Vincent Jannink
Winnie Harlow Modelka Winnie Harlow na vyhlásení hudobných cien v Rotterdame.

Na rotterdamskom ceremoniáli MTV EMA 2016 odovzdala dlhonohá Harlow jednu z cien spoločne s raperom Tinie Tempahom a vyslúžila si veľký potlesk publika. Ďalšie hviezdy nedeľňajšieho podujatia si môžete pozrieť v galérii

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #MTV Europe Music Awards #Jourdan Dunn #sexy #Winnie Harlow

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...