Médiá v strehu: Pitt na premiére s údajnou milenkou Cotillardovou!

Herec Brad Pitt sa opäť vrátil do svetiel reflektorov. Po tom, čo v utorok premietal v Los Angeles film Moonlight, ďalší deň ho čakala premiéra nového filmu. Premiéra s pikantnou príchuťou.

11.11.2016 00:00
debata
Režisér Robert Zemeckis (vľavo) s hercami z... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Robert Zemeckis, Marion Cotillard a Brad Pitt Režisér Robert Zemeckis (vľavo) s hercami z filmu Allied - Marion Cotillardovou a Bradom Pittom.

V snímke Allied si totiž 52-ročný herec zahral s francúzskou herečkou Marion Cotillardovou, ktorej meno sa ocitlo aj v rozvodovej kauze známeho hollywoodskeho hrdinu a jeho partnerky Angeliny Jolieovej. Niektoré médiá tvrdili, že za žiadosťou o rozvod bol práve románik s francúzskou kolegyňou. Zašli dokonca tak ďaleko, že tvrdili, že Cotillard čaká Pittovo dieťa.

Hoci od septembra, keď nečakaný prípad rozpadu hollywoodskeho zväzku odštartoval, sa situácia upokojila a herečka prostredníctvom vyhlásenia informovala o nepravdivosti tvrdení, mnohí boli zvedaví, ako dopadne filmová premiéra. Jej hlavní aktéri však vyzerali bok po boku ako absolútni profesionáli a dobrí kolegovia.

Pitt, ktorý za posledné týždne výraznejšie pochudol a pribudli mu šedivé vlasy, sa postavil po boku tehotnej krásky a s úsmevom pózoval médiám. Dvojicu sprevádzal aj režisér filmu Robert Zemeckis.

Správy o ich romániku sú aj podľa zdrojov z hercovho okolia absolútnym výmyslom a nie je na nich vraj nič pravdy. „Sú to kolegovia a rešpektujú sa navzájom ako talentovaní umelci,“ uviedol nemenovaný zdroj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Brad Pitt #médiá #Marion Cotillard #Allied

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...