Trojitý pravý hák krásy! Stalloneho dcéry získali titul Miss Zlatý glóbus

Tradícia voľby Miss Zlatých glóbusov má už niekoľko rokov. Ten nasledujúci však zlomí všetky doterajšie pravidlá. Kráľovné červeného koberca budú hneď tri.

11.11.2016 14:22
debata
Zľava: Sistine Stallone, Sophia Stallone a... Foto: SITA/AP, John Salangsang
Sistine Stallone, Sophia Stallone a Scarlet Stallone Zľava: Sistine Stallone, Sophia Stallone a Scarlet Stallone sa stanú Miss Zlatých glóbusov začiatkom budúceho roka.

Zástupcovia Asociácie zahraničnej tlače Hollywoodu sa rozhodli titul udeliť trom dcéram známeho herca Sylvestera Stalloneho a jeho manželky Jennifer Flavinovej. Na slávnostnom ceremoniáli, ktorý sa uskutoční začiatkom budúceho roka, sa tak ako Miss Golden Globe 2017 objavia mladé slečny Sophia (20), Sistine (18) a Scarlet (14).

Zľava: Sistine Stallone, Sophia Stallone a...
Herečka Emma Stone vyzerala veľmi pôvabne.
+3Herečka Hailee Steinfeld sa tiež prišla pozrieť...

„Prvýkrát v histórii ceny Zlatý glóbus sme hrdo vybrali nie jednu, ale hneď tri Miss Golden Globe,“ uviedol vo vyhlásení prezident organizácie Lorenzo Soria. „Každá z týchto rozkošných mladých žien má za sebou úspechy na akademickej pôde, športe alebo v modelingovej kariére. Vidieť ich vychovávané takými vzormi ako je Jennifer Flavin a Sylvester Stallone, sa nevieme dočkať, čo si pre ne pripravila budúcnosť,“ pokračoval Soria vo vyhlásení.

Poukázal tak na to, že HFPA každoročne vyberá dcéru známeho herca či herečky, pričom sa snaží voliť mladú dámu s potenciálom uspieť v budúcej kariére a živote.

zväčšiť Modelka Jennifer Flavin (druhá zľava) a jej... Foto: SITA/AP, John Salangsang
Modelka Jennifer Flavin (druhá zľava) a jej manžel Sylvester Stallone s dcérami, ktoré sa stanú Miss Golden Globe 2017 - zľava: Sistine Stallone, Scarlet Stallone a Sophia Stallone. Modelka Jennifer Flavin (druhá zľava) a jej manžel Sylvester Stallone s dcérami, ktoré sa stanú Miss Golden Globe 2017 - zľava: Sistine Stallone, Scarlet Stallone a Sophia Stallone.

Minulý rok bola titulom Miss Golden Globe poctená Corinne Foxx – dcéra herca Jamieho Foxxa. V minulosti si titul a účasť na červenom koberci počas vyhlásenia dôležitých filmových cien vyslúžila aj dcéra Kelseyho Grammera – Greer, či napríklad Rumer Willis (dcéra Demi Mooreovej a Bruca Willisa) alebo Dakota Johnson (dcéra Melanie Griffithovej a Dona Johnsona).

Miss Golden Globe každoročne vyhlasujú pár mesiacov ped ceremoniálom už od roku 1963.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sylvester Stallone #Zlatý glóbus #Miss #Sistine Stallone

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....