Zuzana Mauréry bude moderovať Ples v opere. Prezradila dôvod!

Moderátorkou 17. ročníka dobročinného Plesu v opere bude herečka a speváčka Zuzana Mauréry.

18.11.2016 16:27
debata
Herečka Zuzana Mauréry bude moderátorkou 17.... Foto: Petra Bošanská
Zuzana Mauréry Herečka Zuzana Mauréry bude moderátorkou 17. ročníka Plesu v opere.

Významné spoločenské podujatie, ktoré sa uskutoční 7. januára v historickej budove SND, bude aj tentoraz zbierať finančné prostriedky na pomoc deťom. Výťažok zo 17. Plesu v opere poputuje na vytvorenie Centra včasnej intervencie (CVI) v Trenčianskom kraji. Podujatie tak nadviaže na charitatívne poslanie predošlého ročníka a prispeje k dosiahnutiu cieľa, aby v každom samosprávnom kraji Slovenska mohlo byť zriadené a fungovalo aspoň jedno CVI.

„Odborná pomoc pre zdravotne znevýhodnené deti a ich rodiny je nevyhnutná, a mala by byť samozrejmá. V súčasnosti nie je na Slovensku fungujúci systém pre zdravotne znevýhodnené deti a ja som rada, že práve dobročinný Ples v opere opäť pomôže situáciu zlepšiť financovaním otvorenia ďalšieho centra včasnej intervencie,“ povedala Mauréry, pre ktorú bol charitatívny rozmer Plesu v opere jedným z hlavných dôvodov, prečo sa zhostila úlohy moderátorky.

„Zriaďovanie centier včasnej intervencie na Slovensku pokračuje ďalej a my veľmi pozitívne vnímame, že táto téma našla odozvu nielen u plesových hostí, ale intenzívne rezonuje v médiách a u verejnosti. Ceníme si, že podporu tejto problematike vyjadruje aj moderátorka Plesu,“ doplnila riaditeľka podujatia Andrea Cocherová.

Ročne sa na Slovensku narodí predčasne takmer päťtisíc detí. I keď lekári v súčasnosti dokážu zachrániť život novorodencom s pôrodnou hmotnosťou len 500 gramov, mnohé z nich prežijú so závažnými vývinovými poruchami. Špecializovanú odbornú pomoc potrebuje ročne viac ako dvetisíc detí, ktoré sa narodia s poškodením orgánov alebo iným zdravotným znevýhodnením. Pomôcť môžu práve Centrá včasnej intervencie, ktoré bezplatne ponúkajú odborné služby zdravotne znevýhodneným deťom a ich rodinám.

debata chyba
Viac na túto tému: #moderovanie #Ples v opere #Zuzana Mauréry #centrum včasnej intervencie

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...