Milla Jovovich žiarila na premiére. Po jej boku aj krásna dcérka!

Úplný záver úspešnej hororovej akčnej série Resident Evil mal premiéru v japonskom Tokiu v utorok. Hlavná hviezda Milla Jovovich žiarila. A nebola pri tom sama.

14.12.2016 11:45
debata
Herečka Milla Jovovich na premiére filmu... Foto: Reuters, KIM KYUNG-HOON
Milla Jovovich Herečka Milla Jovovich na premiére filmu Resident Evil: The Final Chapter v spoločnosti manžela Paula W. S. Andersona a dcérky Ever Gabo Andersonovej.

Štyridsaťročná herečka, ktorá sa narodila na Ukrajine a vyrastala v USA, si na svertovú premiéru svetoznámej série priviedla časť rodiny. Okrem manžela Paula W. Andersona zaujala najmä jej staršia dcéra Ever Gabo.

Deväťročné dievčatko po boku slávnej mamy predvádzalo spokojné úsmevy a s nadšením mávalo do objektívov. Hviezda sa postarala o to, aby sa japonským fanúšikom predviedla v ukážkových šatách. Model pre Ever, ale aj Millu zapožičal slávny dizajnér Elie Saab a pochádzal z jeho kolekcie couture.

zväčšiť Režisér Paul W. S. Anderson (tretí zľava) a... Foto: Reuters, KIM KYUNG-HOON
Režisér Paul W. S. Anderson (tretí zľava) a herci z filmu Resident Evil: The Final Chapter - zľava: Lee Joon-gi, Ali Larter, Ever Gabo Anderson, Milla Jovovich, Rola, William Levy a Eoin Macken. Režisér Paul W. S. Anderson (tretí zľava) a herci z filmu Resident Evil: The Final Chapter - zľava: Lee Joon-gi, Ali Larter, Ever Gabo Anderson, Milla Jovovich, Rola, William Levy a Eoin Macken.

Na premiére snímky, ktorá dostala podtitul Posledná kapitola, nechýbali ani ďalší hereckí predstavitelia – medzi nimi napríklad herečka Ali Larter či herci William Levy a Eoin Macken. Snímka vude mať v slovenských kinách premiéru v januári.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dcéra #Milla Jovovich #Resident Evil #Ever

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...