Hviezdna kráska s dekoltom po pupok. Má 43, no vyzerá ako študentka

Zväčša padajú obdivné slová chvály na herečky svetlej pleti, keď ide o vek a ich príťažlivý vzhľad. Ale čo taká Gabrielle Union?

07.01.2017 14:21
debata (1)
Herečka Gabrielle Union na premiére filmu... Foto: SITA/AP, John Salangsang
Gabrielle Union Herečka Gabrielle Union na premiére filmu Sleepless.

Afroamerická hviezda, ktorá je aj hrdinkou najnovšieho filmu Sleepless, prekročila štyridsiatku, no tipoval by to málokto. Štyridsaťtriročná Union sa vo štvrtok objavila na filmovej premiére spomenutej snímky po boku kolegov Michelle Monaghanovej a Jamieho Foxxa. Pozornosť médií však patrila práve jej.

Union v trblietavých oceľových šatách Thakoon predviedla hlboký dekolt a jej príťažlivý zjav korunovalo len jednoduché líčenie a pôsobivý úsmev.

Herečka, ktorá je vydatá za basketbalistu Dwaynea Wadea, sa pred pár mesiacmi stala jednou z aktériek kauzy okolo prípadu znásilnenia. To mal mať na svedomí režisér Nate Parker, s ktorým nakrútila snímku The Birth of Nation. Hoci jeho vinu nepreukázali, nové okolnosti tvrdia, že Parkerova údajná obeť spáchala neskôr samovraždu a pri premiére filmu sa objavila početná skupina ľudí, ktorá ho začala bojkotovať a upozornila na prípady sexuálneho násilia.

Union, ktorá sama v minulosti prežila znásilnenie, sa postavila na ich stranu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #vek #vzhľad #Gabrielle Union #pôvab

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...