Sklenaříková v Afrike: Po práci zábava... a muži sa jej do očí dívať nemohli

Ani slovenskú topmodelku Adrianu Sklenaříkovú neobišla futbalová horúčka. S manželom Christianom odleteli do Johoafrickej republiky už v stredu predpoludním.

10.06.2010 16:50
Adriana Sklenaříková-Karembeu a Stephane Cohen Foto:
Slovenská modelka Adriana Sklenaříková-Karembeu po boku Stephana Cohena.
debata

Dôvodom však nie je len účasť manželov na otváracom ceremoniáli, ale pracovné povinnosti. Manželia Karembeuovci totiž hostili párty pri príležitosti príprav športového kanála Trace Sports.

Dvadsaťštyrihodín vysielajúci kanál, ktorý by mali spustiť v roku 2011, bude ponúkať zaujímavosti zo súkromného života športových hviezd, pričom viac ako 80 percent programu bude pôvodná tvorba. Zachyteniu života na obrazovke sa nevyhne ani plavovlasá slovenská kráska s polovičkou – futbalistom Christianom, ktorý kedysi patril k hviezdam zeleného trávnika.

Pri vysokej Adriane Sklenaříkovej nepomohlo... Foto: IMAGENET
Adriana Sklenaříková-Karembeu, Christian Karembeu a Olivier Laouchez Pri vysokej Adriane Sklenaříkovej nepomohlo šéfovi značky Trace Olivierovi Laouchezovi (vpravo) ani státie na špičkách. Manžel Christian si už na Sklenaříkovej výšku zvykol.

Na stredajšej párty sa dvojica zabávala spoločne s ďalšími pozvanými hosťami. Pôvabmi dlhonohej Slovenky bol však očarený najmä Olivier Laochuez, zástupca firmy Trace. Keď spoločne pózovali fotografom, musel čeliť faktu, že dlhonohá blondína ho poriadne prevyšuje. Ani státia na špičkách mu nepomohlo. Adriana mohol nazerať akurát do výstrihu. Na jeho škodu, žiaden nemala. Jeednoduchý elegantný model, ktorý si na párty obliekla, pochádzal z dielne značky Emanuel Ungaro.

debata chyba

+ Nezabúdajte na oddych, momentálne je vo vašom živote kľúčový.
Odloženie úveru by ste mali poriadne zvážiť aj v...

+ Čím viac alkoholu vypijete, tým horšie sa budete cítiť, načo to robíte?
Máte veľa nepopulárnych názorov, avšak...