Aký otec, taká... Mladá Kočišová zdedila otcov talent aj mamin pôvab

Jablko nepadá ďaleko od stromu, zvykne sa hovorievať. V prípade mladej herečky Terezy Kočišovej to platí u oboch rodičov.

27.01.2017 09:00
debata
Mladá herečka Tereza Kočišová, dcéra Petra... Foto: Profimedia
Tereza Kočišová a Nela Kočišová Mladá herečka Tereza Kočišová, dcéra Petra Kočiša, s mamou Nelou na párty k seriálu Tajné životy 2.

Jedna z tínedžerských hrdiniek seriálu Tajné životy dostala do vienka herecký talent od otca Petra. A čo čert nechcel, spoločne si zahrali práve v spomenutom seriáli. Na nedávnej párty pri príležitosti uvedenia druhej série, sa však potvrdilo aj jej prepojenie s mamou Nelou.

Herečka Zuzana Kanócz so šmrncovným krátkym...
Herečka Judita Hansmann.
+9Herec Vlado Kobielsky.
Keď sa sympatická mladá dáma postavila vedľa nej, hneď bolo jasné, že podoba je nezameniteľná. Tereza Kočišová je už takmer rovnako vysoká ako jej mama a zdedila po nej aj pôvab a nadšenie pre módu. Párty spomenutého televízneho projektu si obe dámy užili „v koži“. Nela Kočišová výberom koženkových šiat na zips, jej dcéra zase v rebelskej bundičke, ktorou doplnila nadýchanú sukňu a top nad pupok.

V Tajných životoch sa Tereza opäť vráti ako Dominika Lustigová, jedno z dvoch detí hlavnej hrdinky v podaní Zuzany Mauréry. Zaujímavosťou tiež je, že aj ďalší herecký predstaviteľ tínedžerskej postavy má v krvi umelecké gény. Ide totiž o Krištofa Zachara, syna herečky Szidi Tobias.

V prvej sérii Tajných životov si zahrala tiež Vanessa Šarköziová, známa ako potomok pôvabnej violončelistky Silvie Šarköziovej a jej manžela Ernesta z kapely Cigánski diabli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herečka #Nela Kočišová #Tajné životy #Tereza Kočišová

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...