Ako hrdličky! Judínyová so Skrúcaným vyvetrali svoju lásku v gala

Keď sa pred pár rokmi objavili správy o tom, že moderátorka Erika Judínyová randí so Štefanom Skrúcaným, mnohí neprajníci nedávali ich vzťahu veľkú šancu. Výsledok je celkom iný.

31.01.2017 00:00
debata
Moderátorka Erika Judínyová (v šatách od Jany... Foto: Profimedia
Erika Judínyová (v šatách od Jany Pištejovej) a jej partner Štefan Skrúcaný. Moderátorka Erika Judínyová (v šatách od Jany Pištejovej) a jej partner Štefan Skrúcaný.

Dvojica, ktorá sa tajne zosobášila už v roku 2015, sa v nedeľu objavila na vyhlásení cien ankety Krištáľové krídlo. A vyzerali ako skutočný celebritný pár. Štyridsaťšesťročná tvár Smotánky si na galavečer vybrala model romantických šiat s kvetinovými aplikáciami od Jany Pištejovej. Jej mužská polovička zase stavila na elegantný smoking.

Tenistka Dominika Cibulková vyzerala dramaticky...
Moderátorka Soňa Müllerová žiarila v antickej...
+3Herečka Mirka Partlová vyzerala veľmi pôvabne v...
Partneri síce neabsolvujú spoločenské udalosti často, keďže väčšina z nich je pre Judínyovú pracovnou záležitosťou. Tentoraz si však spoločenský večer užili naplno.

Medzi známymi pármi, ktoré v priestoroch novej budovy SND žiarili, však bola aj tenistka Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom či napríklad Igor Timko s manželkou Silviou. Prekvapivým hosťom bola herečka Silvia Šuvadová, ktorej robil spoločnosť partner Roman.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Erika Judínyová #Štefan Skrúcaný #Krištáľové krídlo

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...