Bez ceny, ale kráľovnou! Slovenka Bartošová zatienila české kolegyne

Víkendové divadelné ceny Thálie, ktoré sa rozdávali v Prahe, mali výraznú slovenskú posilu. Milan Kňažko si odniesol jednu z trofejí a Slovenka Alžbeta Bartošová patrila medzi ozdoby večera.

27.03.2017 10:56
debata
Slovenská rodáčka Alžbeta Bartošová na... Foto: Profimedia
Alžbeta Bartošová Slovenská rodáčka Alžbeta Bartošová na vyhlásení cien Thálie.

Brunetka, ktorá momentálne účinkuje napríklad na javisku Divadla Broadway v muzikáloch Mata Hari či Traja mušketieri, dorazila na akciu aj s priateľom a razom sa zaradila medzi najpôvabnejšie dámy. V pudrových šatách od Veroniky Lokajíčkovej dorazila na akciu aj s priateľom. Pred objektívmi pózovala ako profesionálka a s oslnivým úsmevom.

Rodáčka z Púchova vie, ako na seba upriamiť pozornosť a pravidelne to aj robí. Na spomenutých divadelných cenách sa jej to podarilo aj v konkurencii ďalších divadelných či muzikálových kolegýň.

Čo sa týka ocenených, medzi tými bodovali okrem spomenutého Milana Kňažka napríklad aj 85-ročná Alena Vránová, ktorú kedysi preslávila rola pyšnej princeznej v rovnomennej kultovej českej rozprávke. Vránová si odniesla cenu za celoživotný prínos v činohre. Odmenená bola aj Hana Brieštenská či rocker a muzikálový herec Josef Vojtek z kapely Kabát.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #róba #divadlo #gala #Alžbeta Bartošová

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...