(Ne)milovaná Anne Hathaway na premiére: Láskou ju zahŕňa manžel!

Herečka Anne Hathaway oddychovala aj kvôli tehotenstvu a materstvu. Momentálne je však už späť vo svetlách reflektorov. Uviedla nový film.

06.04.2017 09:50
debata
Herečka Anne Hathaway v nohavicovom overale... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Anne Hathaway Herečka Anne Hathaway v nohavicovom overale Vivienne Westwood.

Utorok večer v Los Angeles patril premiére snímky Colossal, v ktorej držiteľka Oscara stvárňuje novinárku, ktorá je záhadným spôsobom prepojená s monštrom na druhej strane planéty. Tridsaťštyriročná herečka sa na slávnostnom premietaní objavila v kreácii od Vivienne Westwood. Spoločnosť jej robil manžel Adam Shulman.

Dvojica si svoje súkromie starostlivo stráži, ale ukázať lásku pred objektívmi im problém nerobí. Stalo sa tak aj na premiére, kde sa herečka túlila k svojej zákonitej polovičke a rozdávala ľúbezné úsmevy.

Herečka Anne Hathaway a jej manžel Adam... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
FILM-COLOSSAL/PREMIERE Herečka Anne Hathaway a jej manžel Adam Shulman. Spoločne na premiére filmu Colossal.

Hathaway sa pre portál Jezebel rozhovorila aj o tom, že vnímanie verejnosti nemá nič spoločné s jej skutočným životom. V minulosti sa z miláčika Ameriky stala hviezda, ktorú novinári titulovali ako otravnú, nudnú či rozčuľujúcu. Objavovali sa dokonca články s titulkami ako „Prečo všetci neznášajú Anne Hathaway?“. Dodnes sa jej vraj novinári pýtajú, ako toto svoje postavenie a nálepku vníma.

„Myslím si, že je zvláštne sa k tomu ešte stále vracať. Rozumiem kontextu, v ktorom sa ma na to novinári pýtajú. A nechcem byť netrpezlivá, no som pripravená posunúť sa už niekam, kde podobné otázky budú minulosťou,“ vyhlásila herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #obľúbenosť #Anne Hathaway #Adam Shulman #verejnosť

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...