Rozparok až do... Sexi Češka Němcová ukázala na Riviére veru dosť

V stredu to bola Eva Herzigová, o deň neskôr si po červenom koberci v Cannes vykračovala Petra Němcová. Sexi Češky majú skrátka vo festivalovom letovisku radi.

19.05.2017 00:00
debata (1)
Česká modelka Petra Němcová sa predvádzala v... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Česká modelka Petra Němcová sa predvádzala v odvážnych šatách. Česká modelka Petra Němcová sa predvádzala v odvážnych šatách.

Rodáčka z Karvinej sa objavila na premiére nesúťažného filmu Loveless, pričom pozornosť na seba strhla takmer okamžite – ako inak, odvážnymi šatami. Modelka a filantropka si totiž obliekla biely model s hranatým výstrihom, ktorý nechal vyniknúť jej dekolt, ale pridala ešte čosi navyše – vysokánsky rozparok. A tak vlastne musela dávať veľký pozor, aby neodhalila viac než len sexi nohu v rozhalenej látke.

Modelka Lily Donaldson tiež dorazila na...
Modelka Emily Ratajkowski.
+16Francúzska modelka Thylane Blondeau pózuje...

Štvrtkový program v Cannes si užili aj ďalšie známe modelky – na bielu rovnako ako Němcová stavila Adriana Lima, ktorá pricestovala ako jeden z hostí sponzorov akcie. Krásku Emily Ratajkowski zase do čiernej čipkovanej kreácie zaodel dizajnér Peter Dundas.

Na slávnostnej večernej premiére nechýbala ani sedemdesiatročná Susan Sarandon, ktorú hostí kozmetická značka. Hollywoodska legenda už druhý večer zaujala svojím šarmom a sexepílom, ktorý akoby nepoznal vek.

Herečky Michelle Williams (vľavo) a Julianne... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Michelle Williams (vľavo) a Julianne Moore Herečky Michelle Williams (vľavo) a Julianne Moore predstavili film Woodstruck. Jedna v kreácii Louis Vuitton, druhá v šatách Chanel Haute Couture.

Súčasťou štvrtkového programu však bola aj prezentácia filmu Todda Haynesa Wonderstruck, ktorá priviedla do mesta na riviére dve veľké herecké hviezdy. Reč je o Michelle Williamsovej a Julianne Mooreovej. Obe dámy nesklamali a pred objektívmi predviedli luxusné kreácie Louis Vuitton a Chanel. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Cannes #červený koberec #Petra Němcová #rozparok #sexy #Cannes 2017

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...