Pippa Middleton sa vydala za boháča. Pozrite, je nádherná nevesta!

Veľká Británia v sobotu ožila veľkolepou a pritom celkom príjemnou udalosťou. Svadbou slávnej celebrity. Reč je o Pippe Middletonovej.

20.05.2017 13:36
debata (23)
Šťastní novomanželia Pippa Middleton a James... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Pippa Middleton a James Matthews Šťastní novomanželia Pippa Middleton a James Matthews po obrade v kostole Svätého Marka.

Mladšia sestra vojvodkyne Catherine si vzala svojho dlhoročného partnera – bohatého finančníka Jamesa Matthewsa. Na svadbu si pozvala okrem najbližšej rodiny aj priateľov a známych, medzi ktorými nechýbali zástupcovia šľachtických rodín, ale aj známe osobnosti.

Fotografi tak pred vstupom do kostola v grófstve Berkshire zachytili napríklad tenistu Rogera Federera s manželkou Mirkou, ale aj speváčku Donnu Air či princeznú Eugeniu. Nechýbali, samozrejme, ani princovia William a Harry. Williamova manželka Catherine bola totiž tentoraz na výmenu „družičkou“ pre svoju sestru. A k slovu sa dostali aj jej dve deti – princezná Charlotte a princ George, ktorí sprevádzali nevestu k oltáru aj cestou von z kostola.

Pippa Middleton ajej manžel James Matthews...
Pippa Middleton a jej manžel James Matthews...
+17Vojvodkyňa Catherina mala na starosti detskú...

Pippa Middleton zaujala verejnosť už ako družička na svadbe svojej slávnejšej sestry so spomenutým princom Williamom. Vtedy (pred šiestimi rokmi) svojou bielou róbou lichotiacou postave podľa niektorých komentátorov zatienila nevestu. Mala na sebe jednoduché, ale zmyselné dlhé biele šaty zdôrazňujúce postavu od Alexandera McQueena.

V sobotu by vraj niečo podobné mohlo hroziť Pippe zase prítomnosťou herečky Meghan Markleovej – Kanaďanky, ktorá je priateľkou princa Harryho. Na doterajších záberoch z obradu ju však vôbec nevidieť.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge (vľavo) so... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge Vojvodkyňa Catherine z Cambridge (vľavo) so svojimi deťmi a ďalšími družičkami na svadbu jej sestry Pippy Middletonovej.

Samotná nevesta však hneď po objavení sa pred objektívmi očarila a reakcie na internete po prvých záberoch sú prevažne pozitívne. Svadobnú róbu jej zhotovil dizajnér Giles Deacon a dominantou šiat je použitia tzv. krajky guipure, typickej čipky s hrubšou a hutnejšou štruktúrou než akú mala na svojej svadobnej róbe Pippina sestra Catherine. Tá si na seba vzala telové šaty s nadýchanými dlhými rukávmi a doplnila ich výraznejším klobúkom.

Na svadbe a následnej hostine v grófstve Berkshire sa očakáva okolo 350 hostí. Podľa britského denníka Daily Mail sa celá svadba koná v škótskom štýle, lebo rodina ženícha vlastní v Škótsku zámok a Matthews v budúcnosti zdedí škótsky šľachtický titul.

Pippa Middleton v svadobnej róbe od dizajnéra... Foto: Reuters, POOL
Pippa Middleton v svadobnej róbe od dizajnéra Gilesa Deacona. Pippa Middleton v svadobnej róbe od dizajnéra Gilesa Deacona.

V súčasnosti tridsaťtriročná Middleton sa stala celebritou po svadbe svojej sestry, ktorú v televízii sledovali podľa AFP takmer dve miliardy ľudí. Vytvorila si na základe toho aj kariéru renomovanej poradkyne, napísala dve knihy či radila ľuďom na internete a v televízii.

© Autorské práva vyhradené

23 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #svadba #vojvodkyňa Catherine #Pippa Middleton #pôvab #nevesta

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...