Úchvatná Jenner v Cannes: Toto bol jasný magnet pre fotografov!

Už tretí rok je ozdobou filmového festivalu v Cannes aj americká topmodelka Kendall Jenner. V sobotu večer uchvátila počas svojho príchodu v prvej sekunde. A stala sa fotografovanejšou než filmové hviezdy.

21.05.2017 08:54
debata
Topmodelka Kendall Jenner vyzerala na červenom... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Topmodelka Kendall Jenner vyzerala na červenom koberci úchvatne. Topmodelka Kendall Jenner vyzerala na červenom koberci úchvatne. V kreácii Giambatista Valli Couture.

Nevlastná sestra Kim Kardashianovej si na premiéru filmu 120 úderov za minútu obliekla model z ateliéru Giambattista Valli Couture, v ktorom odhalila nohy v krátkej sukni, no zároveň za ňou vo vzduchu viala dlhá ľahučká vlečka. Aj vďaka tomu vznikali na červenom koberci priam dychberúce fotografie usmievavej 21-ročnej brunetky.

Brazílska modelka Sara Sampaio v kreácii Armani...
Brazílska modelka Isabeli Fontana.
+23Herečka a režisérka Kristen Stewart v kreácii...

Jenner však nebola jedinou zástupkyňou modelingovej brandže medzi sobotňajšími hosťami. Premiéru súťažného filmu si prišla pozrieť aj brazílska modelka Sara Sampaio s priateľom či jej krajanka Isabeli Fontana.

Opäť nesklamala indická kráska a bývalá Miss World Aishwarya Rai, ktorá si druhý večer po sebe vzala na seba opulentnú róbu z dielne Ralph & Russo Couture. Na šaty znovu potrebovala pomoc asistenta – našťastie už nie takú početnú ako v piatok.

Herci Jeremy Renner a Elizabeth Olsen spoločne... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Jeremy Renner a Elizabeth Olsen Herci Jeremy Renner a Elizabeth Olsen spoločne v Cannes predstavili snímku The Square.

Súčasťou programu bolo v sobotu aj premietanie filmu The Square, na ktorom sa zúčastnila pôvabná herečka Elizabeth Moss v kreácii Oscar de la Renta či herečka Elizabeth Olsen v šatách Miu Miu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #Isabeli Fontana #Sara Sampaio #pôvab #Kendall Jenner #Cannes 2017 #nástup

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...