Už to má za pár! Hrdinka väzenského hitu Prepon odhalila bruško

V januári tohto roka oznámil zástupca herečky Laury Preponovej, že sa teší na prvý prírastok. Otcom dieťatka je jej partner a kolega Ben Foster.

09.06.2017 09:00
debata
Herečka Laura Prepon na uvedení filmu The Hero... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Laura Prepon na uvedení filmu The Hero v New Yorku. Herečka Laura Prepon na uvedení filmu The Hero v New Yorku.

Dvojica, ktorá spolu randí vyše roka, sa objavila v stredu večer na premietaní novinky The Hero v New Yorku. Mnohých hostí určite zaskočilo, že 37-ročná herečka je v pokročilom štádiu tehotenstva. Namiesto večerných rób či spoločenskej módy zvolila ležérnu kombináciu džínsov a blúzky s bodkovaným vzorom. A nechala vyniknúť svoje tehotenské bruško.

Prepon, ktorú poznajú slovenskí diváci aj zo seriálu Tie roky sedemdesiate, sa už čoskoro objaví v ďalšom populárnom seriálovom projekte. Reč je o piatej sérii Orange is the new black – série z prostredia ženskej väznice. Prepon v nej stvárňuje jednu z hlavných postáv.

Herecký pár Ben Foster a Laura Prepon sa už... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herecký pár Ben Foster a Laura Prepon sa už čoskoro stanú rodičmi. Herecký pár Ben Foster a Laura Prepon sa už čoskoro stanú rodičmi.

Jej partner Ben Foster v minulosti tvoril pár s herečkou Robin Wrightovou. Nedávno sa začalo šuškať o tom, že k nej má herec opäť veľmi blízko. Zábery zo stredajšej premiéry však naznačujú, že stojí po boku svojej tehotnej partnerky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #bruško #očakávanie #Laura Prepon #Ben Foster

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...