Krásna Scarlett na divadelných cenách: Pozrite sa, je ako obrázok!

V minulosti jednu z prestížnych divadelných cien získala, tentoraz ju prišla odovzdať. Herečka Scarlett Johansson bola pri tom neprehliadnuteľná.

12.06.2017 10:23
debata (2)
Herečka Scarlett Johansson v kreácii Michael Kors. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Scarlett Johansson v kreácii Michael Kors. Herečka Scarlett Johansson v kreácii Michael Kors.

Jedna z najsexi žien planéty sa objavila v New Yorku v nedeľu večer na slávnostnom 71. ročníku cien Tony Awards a od prvého momentu patrila medzi najviac fotografované dámy. Johanssonovej pôvab v spojení s kreáciou od Michaela Korsa, ktorá nebola tentoraz pompézna, ale skôr veľmi triezva a netradičná, zafungoval na jednotku. Tridsaťdvaročná herečka sa doširoka usmievala a vyzerala, že si nedeľňajší večer nadmieru užíva.

Topmodelka a herečka Carolyn Murphy.
Slávna mama a dcéra. Na akciu prišla aj...
+15Speváčka Thalia a jej manžel - hudobný...

Podujatie, ktoré každoročne sprevádza aj bohatý a hudobnými číslami nabitý galavečer, si nenechali ujsť mnohé známe osobnosti sveta filmu, divadla, ale aj módy. Na akciu prišiel napríklad dizajnér Zac Posen s topmodelkou Liu Wen, či jeho kolega Prabal Gurung s krásnou Candice Swanepoelovou.

Zaujala tiež sudánska rodáčka Alex Wek, ktorej čierna pokožka v spojení s čiernym zamatom na šatách Oscar de la Renta vyzerala úchvatne.

Dizajnér Zac Posen a modelka Liu Wen v šatách z... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Dizajnér Zac Posen a modelka Liu Wen v šatách z jeho ateliéru. Dizajnér Zac Posen a modelka Liu Wen v šatách z jeho ateliéru.

Nedeľné udeľovanie divadelných cien Tony ovládol muzikál Dear Evan Hansen, ktorý získal celkovo šesť trofejí. Počas večera zožalo úspech aj dielo Hello, Dolly!, ktorému udelili Cenu za najlepší znovu uvedený muzikál. Okrem toho vďaka účinkovaniu v tomto predstavení získala cenu Tony aj legendárna umelkyňa – 71-ročná Bette Midler (Najlepšia muzikálová herečka).

V kategórii Najlepšia hra zvíťazilo Oslo dramatika J.T. Rogersa. Michael Aronov si vďaka účinkovaniu v tomto predstavení odniesol cenu za Najlepší mužský herecký výkon v divadelnej hre vo vedľajšej úlohe. Cenu v ženskej kategórii získala Cynthia Nixon, a to vďaka predstaveniu The Little Foxes.

Herečka a speváčka Bette Midler prišla v... Foto: SITA/AP, EDUARDO MUNOZ ALVAREZ
Herečka a speváčka Bette Midler prišla v kreácii Michael Kors. Herečka a speváčka Bette Midler prišla v kreácii Michael Kors.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #divadlo #Scarlett Johansson #pôvab #vyhlásenie #Tony #galavečer

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...