Scarlett Johansson sa opila na premiére. Neuveríte, kto jej robil garde!

Herečke Scarlett Johanssonovej nie je slovko zábava cudzie. A nielen to. Aj dodržiavanie sľubov.

19.06.2017 00:00
Scarlett Johansson Foto: ,
Herečka Scarlett Johansson na zábere z premiéry filmu Divoká babská jazda.
debata

Na nedávnej premiére komediálnej snímky Divoká babská jazda jej robila spoločnosť sedemdesiatnička Geraldine Dodd, ktorej podoba v mladosti bola na nerozoznanie od Johanssonovej výzoru (fotografia dolu). O podobnosti sa hollywoodska herečka dozvedela z médií a už pred pár týždňami vyhlásila, že by sa so 72-ročnou Doddovou rada stretla. Stalo sa tak na premiére v New Yorku, kde sa zrelá dáma postavila po jej boku. Ba čo viac, spoločne s ňou aj žúrovala a údajne popíjala do rána.

Ako prezradila Scarlett v talk-šou Stephena Colberta, na obrázku Geraldine Doddovej z čias, keď mala 22 rokov, vyzerala táto dáma trochu „spoločensky unavene“. „Vyzerala tam presne tak, ako vyzerám ja, keď si vypijem. Tak som jej odkázala, že by mala prísť na premiéru a mali by sme sa opiť spolu,“ s úsmevom uviedla hviezda.

Údajne sa tak aj stalo a krátkovlasá blondínka s Doddovou popíjala pár hodín po premiére. „Či vie žúrovať? Bože, je to preborník,“ komentovala otázku moderátora so smiechom Johansson.

Samozrejme, pozvanie staršej dámy na premiéru malo aj isté propagačné hodnoty. Okrem toho, že médiá o celej akcii začali písať, samotný dej filmu sa sústreďuje na partiu kamarátok, ktoré sa v rámci rozlúčky so slobodou vrhnú do divokého víru zábavy. Ten sa zvrtne celkom inak, než by si želali a kvinteto mladých žien musí riešiť nečakaný problém menom mŕtvy striptér. V slovenských kinách bude film od štvrtka 22. júna.

My Grandma Looked Like Scarlett Johansson When She Was Younger

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Instagram #Scarlett Johansson #opíjanie

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...