Dostihy mali jasnú kráľovnú! Vojvodkyňa Kate ohúrila, veď pozrite

Kráľovské dostihy v britskom Ascote patria medzi udalosti sezóny. A sú lákadlom aj pre fotografov, ktorí sa tešia na hviezdy smotánky. Medzi nimi žiarila aj vojvodkyňa Catherine.

21.06.2017 13:15
debata (3)
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge žiarila v... Foto: Reuters, Toby Melville
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge žiarila v kreácii Alexander McQueen. Vojvodkyňa Catherine z Cambridge žiarila v kreácii Alexander McQueen.

Britská kráska, ktorá je manželkou princa Williama, dorazila na podujatie práve so svojou polovičkou a okamžite ohúrila. Jej voľba snehobielych šiat z čipky, ktoré vznikli v ateliéri Alexander McQueen, bola naozaj na jednotku.

Dvojnásobná mama Catherine v modeli predviedla svoju štíhlu postavu. Nežný materiál šiat jej dodal mladistvý vzhľad a zároveň pôsobila vojvodkyňa veľmi elegantne. Nechýbal ani tradičný klobúk – bez pokrývky hlavy sa do Ascotu vlastne ani nechodí – bolo by to skutočné spoločenské aj módne faux pas.

Catherine sa na podujatí zúčastnila s manželom Williamom, ktorý v stredu 21. júna oslavuje okrúhle pol jubileum. Následník trónu má presne 35 rokov.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge a jej manžel... Foto: Reuters, Toby Melville
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge a jej manžel princ William Vojvodkyňa Catherine z Cambridge a jej manžel princ William na dostihoch v Ascote.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Catherine #dostihy #pôvab #Alexander McQueen #Ascot

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...