Hviezdy na BET Awards provokovali: Odhalené stehná aj výstrihy naostro!

Vyhlásením cien BET Awards 2017 žilo v nedeľu večer Los Angeles. Kráľovnou večera sa stala speváčka Beyoncé, ktorá si odniesla päť trofejí, ale kvôli nedávnemu pôrodu nezúčastnila osobne.

26.06.2017 11:36
debata
Herečka Jada Pinkett Smith predviedla odhalenú... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Jada Pinkett Smith Herečka Jada Pinkett Smith predviedla odhalenú nohu v zlatých šatách.

Červený koberec bol však napriek tomu plný známych tvárí afroamerického šoubiznisového sveta – nechýbali herci a herečky, ale prím držali najmä zástupcovia hudobnej scény – raperky a ich mužskí kolegovia.

Móda slávnostného večera bola odvážna a často veľmi provokatívna. Zároveň však ukazovala to, čo stále v Hollywoode chýba. Ženy s plnými krivkami a tvarmi, ktoré vystavovali na obdiv v priehľadných šatách či pod rozparkami a výstrihmi.

Herečka Nafessa Williams sa objavila v...
Raper Future a jeho dcérka Londyn prišli so...
+16Herečka Garcelle Beauvais.

Pozornosť sa ušla napríklad herečke Jade Pinkett Smithovej, ktorej zo zlatej kreácie vykúkali vyšportované stehno aj lýtko. Podobne sa prezentovala aj herečka Leslie Jones či raperka Remy Ma, ktorej víťazstvo prerušilo dominanciu kolegyne Nicki Minajovej v posledných ročníkoch.

Jeden z najodvážnejších modelov večera predviedla instagramová hviezdička Tommie Lee. Vzala si toti na seba priehľadné vyšívané šaty a pod nimi jej chýbala bielizeň. Fotografi tak mohli zachytiť aj časť jej bradaviek. Podobne aj v prípade hviezdičky z reality-šou Lateyshi Grace.

Umelkyňa Tommie Lee sa predviedla v... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Tommie Lee Umelkyňa Tommie Lee sa predviedla v priehľadných šatách.

Medzi ocenenými sa tento rok ocitli napríklad aj Bruno Mars, Chance the Rapper, či Kendrick Lamar. Životopisnú drámu Skryté čísla (2016) počas večera vyhlásili za najlepší film, najlepšou herečkou sa stala Taraji P. Henson a najlepším hercom Mahershala Ali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #hviezdy #BET Awards 2017

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...