Slovenské hviezdy vo Varoch: Fialová dramatická, Vašáryová stále diva!

Skutočne hviezda a mnohopočetná bola premiéra slovenského-ukrajinského filmu Čiara v hlavnej súťažnej sekcii MFF Karlovy Vary. V pondelok ožilo kúpeľné mesto temným príbehom v réžii Petra Bebjaka.

06.07.2017 12:50
debata (4)
zväčšiť Premiéra slovenského filmu Čiara na MFF Karlovy... Foto: Film Servis Festival Karlovy Vary
herečka Zuzana Fialová, herečka Emília Vášáryová, herec Andrej Hryc a herečka Kristína Kanátová. Premiéra slovenského filmu Čiara na MFF Karlovy Vary. Zľava: herečka Zuzana Fialová, herečka Emília Vášáryová, herec Andrej Hryc a herečka Kristína Kanátová.

Novinka, ktorá sa do slovenských kín dostane od 3. augusta, zožala priaznivé reakcie a je jasné, že určite bude do kín lákať aj divákov. Hoci režisér Bebjak rád pracuje s novými tvárami, tentoraz obsadil aj niekoľko hviezdnych.

Na červenom koberci slávnostnej premiéry nechýbali hlavné mužské hviezdy filmu Tomáš Maštalír a Andy Hryc, pozornosť však patrila najmä dámam.

Slovenská herečka Emília Vášáryová zdraví...
Delegácia slovenského filmu Čiara na MFF...
+3Herec Andy Hryca sa zvítal s Jiřinou Bohdalovou.

Herečka Zuzana Fialová je elegantná dáma a potvrdila to aj výberom večerných čiernych šiat s výrazným dekoltom. Vzhľad filmovej divy však nespochybnila ani jej staršia kolegyňa a prvá dáma slovenského filmu Emília Vášáryová. V atramentovo­modrých šatách so štrasovým zdobením v spletenci hadov vyzerala veľmi príťažlivo a zároveň mladistvo. Trio dám uzatvárala bratislavská rodáčka Kristína Kanátová, ktorej voľba spoločenského modelu s rozparkom a výrazným bodkovaným vzorom pôsobila hravo a romanticky.

zväčšiť Delegácia slovenského filmu Čiara na MFF... Foto: Film Servis Festival Karlovy Vary
Delegácia slovenského filmu Čiara Delegácia slovenského filmu Čiara na MFF Karlovy Vary pred zaplnenou kinosálou.

Herečka Emília Vášáryová sa pre server Tyden.cz vyjadrila, že sa teší ponukám na herecké party od režisérov z oboch strán česko-slovenskej hranice. „Teší ma, že ma oslovujú mladí českí režiséri, ale aj tí naši. Navyše sa nemusím učiť cudzí jazyk,“ uviedla. „Som rada, že sme sa dostali do karlovarskej súťaže, ale aj za to, že sa vedľa mňa na plátne objavujú moje žiačky,“ doplnila.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #súťaž #Zuzana Fialová #Ciara #Emília Vášáryová #Karlovy Vary

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...