Opäť oslnivá! Vojvodkyňa Kate v Poľsku, takto jej to pristalo

Posledné dni sú opäť na očiach verejnosti. Vojvodkyňa Catherine a jej manžel, britský princ William, zamierili tentoraz do susedného Poľska.

18.07.2017 08:30
debata
Britský princ William (druhý zľava) a jeho... Foto: SITA/AP, Alik Keplicz
princ William (druhý zľava) a jeho manželka - vojvodkyňa Catherine Britský princ William (druhý zľava) a jeho manželka - vojvodkyňa Catherine navštívili Poľsko a ich prvé kroky zamierili za prezidentom krajiny. Na zábere s nimi aj poľský prezident Andrzej Duda a jeho manželka Agata Kornhauser-Duda.

Štátna návšteva britského páru odštartovala vo Varšave, kam priletili obaja manželia aj so svojimi ratolesťami. Práve ich príchod sa stal dôvodom na nával reportérov a paparazzov, pričom kráľovskú rodinku cvakali ostošesť aj s oboma roztomilými potomkami.

Hoci aj princ George, aj jeho mladšia sestrička Charlotte si vyslúžili dostatok pozornosti, bola to opäť najmä slávna mama, ktorej patril záujem. Niet však divu. Vojvodkyňa z Cambridge totiž priam kvitne.

zväčšiť Princ William a jeho manželka, vojvodkyňa... Foto: Reuters, KACPER PEMPEL
Princ William a jeho manželka, vojvodkyňa Catherine prileteli s deťmi - princom Georgom a princeznou Charlottou do Varšavy. Princ William a jeho manželka, vojvodkyňa Catherine prileteli s deťmi - princom Georgom a princeznou Charlottou do Varšavy.

Iba nedávno sa na verejnosti objavila s vynoveným, o pár centimetrov skráteným účesom, ktorý jej vylepšil a omladil imidž. K tomu pridáva veľmi časté svetlé, prevažne biele či smotanové šaty, ktoré ešte mladistvý dojem umocňujú.

Aj na stretnutí s poľským prezidentom Andrzejom Dudom pôsobila 35-ročná brunetka očarujúco. Vďaka za to patrila nielen jej pôvabom, ale aj elegantným šatám z dielne Alexander McQueen. Zahanbiť sa však nedala ani prvá dáma Poľska. Agata Kornhauser-Duda vo svetlosivých šatách s výrazným opaskom pôsobila šik a celkom moderne.

Vojvodkyňa Catherine s dcérkou, princeznou...
Britský princ William (druhý zľava) a jeho...
+2Princ William vystupuje aj so svojím synom -...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Poľsko #deti #vojvodkyňa Kate #princ William #návšteva #pôvab

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...