Takáto sexy dlho nebola! Polonahá Charlize Theron ovládla Berlín

Novinka Atomic Blonde dorazí do kín až v auguste, ale jej hviezdy sa objavili na slávnostnej premiére už v pondelok večer v Berlíne. Hviezdou bola Charlize Theron.

18.07.2017 14:49
debata
Herečka Charlize Theron na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Herečka Charlize Theron na premiére filmu Atomic Blonde v Berlíne. Herečka Charlize Theron na premiére filmu Atomic Blonde v Berlíne.

Držiteľka Oscara a juhoafrická rodáčka stvárnila v snímke hlavnú úlohu špeciálnej tajnej agentky, ktorej schopnosti súboja na nože, pištole, ale aj holými rukami berú dych. A dych brala aj garderóba známej hollywoodskej blondínky.

Zľava: Herec Til Schweiger, herečky Charlize...
Herečka Sofia Boutella prišla na premiéru v...
+4Herečka Charlize Theron na premiére filmu...

Theron si na premiérový večer obliekla kreáciu z dielne Christian Dior – minisukňu s vysokým pásom a podprsenkový top s obrandovanými ramienkami. Predviedla tak poriadne veľa odhalenej kože aj bezchybné bruško či stehná. Takýto sexi outfit už na nej naozaj dlho vidieť nebolo.

V Theronovej tieni tak zostala aj o desaťročie mladšia kolegyňa Sofia Boutella, ktorá vo filme stvárňuje tajnú agentku a tiež milenku hlavnej hrdinky. Bývalá tanečnica, ktorá toto leto hviezdila už v akčnom blokbasteri Múmia, sa odela do kreácie Chanel.

Zľava: Herec Til Schweiger, herečky Charlize... Foto: Reuters
Zľava: Herec Til Schweiger, herečky Charlize Theron a Sofia Boutella. Zľava: Herec Til Schweiger, herečky Charlize Theron a Sofia Boutella.

Na berlínskej premiére nechýbala časť nemeckého hereckého osadenstva. Do metropoly Nemecka však nedorazil herec James McAvoy, ktorý si zahral Theronovej kolegu a parťáka. Film sa začne premietať v slovenských kinách začiatkom augusta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #premiéra #Charlize Theron #Christian Dior #Atomic Blonde

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...