Majka z Gurunu vyrazila na mimozemskú premiéru! Takto vyzerá dnes

Od štvrtka sa premieta v kinách novinka Valerian a mesto tisícich planét. Na premiére v Los Angeles nechýbali hviezdy, tá slovenská sa konala s účasťou Silvie Šuvadovej či Zuzany Pravňanskej, známej najmä ako Majky z Gurunu.

19.07.2017 17:12
debata (2)
Zuzana Pravňanská, ktorá stvárňovala Majku z... Foto: Magicbox Slovakia
Zuzana Pravňanská Zuzana Pravňanská, ktorá stvárňovala Majku z Gurunu, tiež prišla na premiéru.

Mimozemská téma adaptácie starého francúzskeho komiksu si takpovediac pýtala hostí ako Šuvadová, ktorá je známa svojimi spirituálnymi vyjadreniami. Pre Pravňanskú, ktorá kedysi stvárnila na televíznej obrazovke jednu z milovaných postáv socialistickej sci-fi, boli zážitkom najmä efekty a výprava, ktorú vypiplal režisér Luc Besson.

Modelka Ivana Kičikoleva.
Herec Juraj Hrčka prepožičal hlas jednej z...
+7Herečka a moderátorka Bibiána Ondrejková prišla...

"V časoch, keď sme natáčali Majku z Gurunu, boli všetky triky robené na kolene. Keď sme lietali, keď som chodila po vode, všetko to bola vyslovene ručná práca. Ale tu, vo Valerianovi, je to skutočne úžasne spravené. Krásny film s neuveriteľnými efektmi. Vždy si rada pozriem sci-fi film z prostredia vesmíru, ktorý je dobre spracovaný, ktorý je záživný a má hlavu aj pätu,“ komentovala niekdajšia detská hviezda.

Na premiéru filmu Valerian a mesto tisícich... Foto: David Duducz
Silvia Šuvadová Na premiéru filmu Valerian a mesto tisícich planét prišla aj Silvia Šuvadová.

Medzi pozvanými nechýbali ani ďalšie známe osobnosti – herečka Bibiána Ondrejková, Maroš Kramár s ratolesťami či moderátor Sajfa a modelka Ivana Kičikoleva. Všetci si prišli pozrieť novinku s hviezdami ako Cara Delevingne, Rihanna či Dane DeHaan. A vypočuť si slovenské hlasy, keďže film je uvádzaný do kín s dabingom.

Jeho hlavné dabingové hviezdy však paradoxne na premiére chýbali – ani Táňa Pauhofová, ani speváčka Tina (Rihanna) nedorazili.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Silvia Šuvadová #Valerian a mesto tisícich planét #Zuzana Pravňanská

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....