Rihanna vystavila parádny dekolt! Modelka Cara prišla rovno naostro

Film Valerian a mesto tisícich planét sa na Slovensku premieta už od minulého štvrtka, do Londýna dorazil len v pondelok večer. Aj s hlavnými hviezdami.

25.07.2017 12:16
debata (6)
Herečka a speváčka Rihanna si obliekla model z... Foto: Reuters, DARREN STAPLES
Rihanna Herečka a speváčka Rihanna si obliekla model z dielne Giambattista Valli Couture. A vyprsila sa.

V britskej metropole sa konala premiéra očakávaného sci-fi komiksu v réžii Luca Bessona. Hoci mnohí britskí fanúšikovia možno netušia, kto je Francúz Besson, určite poznajú hlavných hrdinov jeho filmu.

Titulná ženská hrdinka v podaní Cary Delevigneovej je určite lákadlom. A platilo to aj na pondelňajšej premiére snímky, kam dorazila blondínka v nohavicovom kostýme Burberry. Jej ramená a hruď zdobil masívny šperk, v kratučkých vlasoch mala zase saténovú stužku. A ukážkovo sa správala k fanúšikom, s ktorými si urobila niekoľko selfie a tiež rozdala pár podpisov.

Herečka a speváčka Rihanna si obliekla model z...
Modelka Cara Delevingne pózuje na premiére...
+8Herec Dane DeHaan.

Ešte viac tentoraz zaujala barbadoská hviezda Rihanna, ktorá opäť poňala premiéru vo veľkolepom štýle. Dôkazom bol výber jej šiat v ateliéri Giambattista Valli Couture. Pompézna róba v šarlátovej farbe pôsobila pompézne. Rovnako aj Rihannin dekolt. Jeho obsah zdôraznený všitým korzetom sa prehliadnuť skrátka nedal.

zväčšiť Herečka Cara Delevingne (vpravo) s kolegom... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Cara Delevingne, Dane DeHaan a Rihanna Herečka Cara Delevingne (vpravo) s kolegom Daneom Dehaanom a speváčkou Rihannou na londýnskej premiére filmu Valerian a mesto tisícich planét.

Na britskej premiére nechýbali, samozrejme, ani mužskí hrdinovia. Prišiel Dane DeHaan či domáci Clive Owen. Besson už tradične do svojho filmového sveta angažoval aj príťažlivé modelky – tentoraz to je Sasha Luss, Aymeline Valade a Pauline Hoarau.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Rihanna #Cara Delevingne #dekolt #Valerian a mesto tisícich planét

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...