Zasa provokuje?! Charlize Theron v podprsenke na premiére

Minulý týždeň v bielom, tentoraz v čiernom - v oboch prípadoch však len v podprsenke. Herečka Charlize Theron skrátka boduje so sexi imidžom.

26.07.2017 00:00
debata (2)
Herečka Charlize Theron sa predviedla v... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Charlize Theron sa predviedla v priehľadnej blúzke Dior. Herečka Charlize Theron sa predviedla v priehľadnej blúzke a podprsenke Dior.

Juhoafrická rodáčka sa v pondelok objavila na premiére filmu Atomic Blonde v Los Angeles a jej podoba nezostala nepovšimnutá. Blondínka, ktorá oslávila 42. narodeniny, si totiž obliekla čiernu koženú podprsenku a sukňu so strapcami od značky Dior. Doplnila ich priehľadnou blúzkou a masívnejšími členkovými čižmičkami.

Herečka Charlize Theron sa predviedla v...
Režisér filmu Atomic Blonde David Leitch.
+4Herečka Charlize Theron sa predviedla v...

Sexy vzhľad držiteľky Oscara vychádza určite aj z jej filmovej postavy – hrdinky novej akčnej snímky, ktorá sa odohráva koncom 80-tych rokov minulého storočia. Theron v nej stvárnila špeciálnu agentku, ktorej schopnosti likvidovať protivníka z nej robia mimoriadne nebezpečnú dámu.

Kritici, ktorí už film videli, hodnotia akčnú hrdinku v podaní Theronovej ako uveriteľnú a poriadne drsnú. Objavili sa však aj hlasy, že talentovaná herečka si zaslúži viac ako úlohy rany rozdávajúcich Amazoniek.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Dior #priehľadná blúzka #Charlize Theron #Atomic Blonde

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...