Tínedžerské ceny plné sexepílu! Predvádzala sa Rita Ora aj Zara Larsson

Na nedeľňajšom ceremoniál Teen Choice Awards 2017, ktorý sa konal v Los Angeles, už tradične nechýbali zvodne vystrojené dámy. Pozornosť strhli na seba speváčky aj hviezdičky z televíznej obrazovky.

14.08.2017 13:15
debata (1)
Speváčka a herečka Rita Ora v kreácii Alexandre... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Speváčka a herečka Rita Ora v kreácii Alexandre Vauthier. Speváčka a herečka Rita Ora v kreácii Alexandre Vauthier.

Akcia na modrom koberci, v rámci ktorej rozdali trofeje od tínedžerského publika pre zástupcov filmu, hudby aj televízie, prilákala dámy ako Zendaya, Lucy Hale či Victoria Justice. Prišlo aj „zlé dievča“ Bella Thorne, ktorej imidž je zo dňa na deň divokejší a bohužiaľ aj trošku hraničiaci s nevkusom.

Herečka a speváčka Victoria Justice v kreácii...
Zápasníčka a modelka Nikki Bella.
+18Herečka Millie Bobby Brown (vľavo) a tanečnica...

V plejáde známych žien však nepochybne zaujala aj britská speváčka s kosovskými koreňmi Rita Ora. Jej krikľavý model z dielne Alexandra Vauthiera obkresľoval sexi zadoček, výstrih zase dával veľa priestoru na obdiv a málo na fantazírovanie. Ora sa skrátka vystavuje rada.

Jej kolegyňa Zara Larsson síce obliekla na seba kombináciu saka a nohavíc s výraznými vreckami. Pod rozopnuté sako si však vzala len čiernu podprsenku a tak toho veľa neskryla.

Speváčka Zara Larsson. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Zara Larsson. Speváčka Zara Larsson.

Prekvapivo zahalená prišla kráska zo seriálu Glee – herečka Naya Rivera, ktorej voľba denimových nohavíc a podobne ladenej blúzky s nariasenými rukávmi vyzerala zaujímavo a celkom netradične.

Jednou z najvýraznejších dám na červenom koberci bola však len trinásťročná Millie Bobby Brown, ktorú preslávilo účinkovanie v seriáli Stranger Things. Jej žiarivo žltá kreácia Kenzo pútala pohľady rovnako ako sebaistota nositeľky, ktorá na sandálikoch s hrubými podpätkami a slnečnými okuliarmi s kosoštvorcovými sklami pôsobila superštýlovo. Podobné platilo aj pre tanečnicu Maddie Zieglerovú, ktorú zase svet pozná vďaka účinkovaniu vo videoklipe speváčky Sie.

Herečka Millie Bobby Brown (vľavo) a tanečnica... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Millie Bobby Brown (vľavo) a tanečnica Maddie Ziegler. Herečka Millie Bobby Brown (vľavo) a tanečnica Maddie Ziegler.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Rita Ora #Zendaya #Teen Choice Awards #Zara Larsson #Millie Bobby Brown

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...