Pozrite sa na ňu! Z Jacksonovej dcéry je hviezda a kráska podujatí

Búrlivý život, dospievanie bez milovaného otca či extrémny záujem médií - to všetko si zažila len 19-ročná Paris Jackson. Na vyhlásení cien tínedžerského publika však vyzerala ako mladá a veľmi pôvabná dáma.

15.08.2017 09:00
debata
Herečka a modelka Paris Jackson v kreácii... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Herečka a modelka Paris Jackson v kreácii Zimmermann. Herečka a modelka Paris Jackson v kreácii Zimmermann.

Modelka a ašpirujúca herečka sa objavila na akcii v Los Angeles ako dvakrát nominovaná hviezda a s úsmevom si vychutnávala záujem médií a fanúšikov. Dodať treba, že jej pôvaby nezostali prehliadnuté.

Inokedy drsná a priam rockerská Paris sa tentoraz objavila pred fotografmi v doslova romantickej kreácii šiat s kvetinovou potlačou od značky Zimmermann. Doplnila ich telovými remienkovými sandálikmi a decentným účesom.

Herečka a speváčka Victoria Justice v kreácii...
Zápasníčka a modelka Nikki Bella.
+18Herečka Millie Bobby Brown (vľavo) a tanečnica...

Pri pohľade na štíhlu a dlhonohú Paris s decentným úsmevom na perách mnohí údajne tvrdili, že jej otec Michael Jackson by bol na ňu patrične hrdý. Hoci do svojich devätnástich rokov stihla prekonať problémy s depresiami či emocionálnu nestabilitu a pomaľovala si telo desiatkami tetovaní, podľa zdrojov z jej okolia je momentálne veľmi vyrovnaná a spokojná.

Iba nedávno zverejnila Jackson na svojom Instagrame, že si nechala urobiť nové tetovanie spoločne s hercom Macaulayom Culkinom. Ak náhodou neviete, nejde o jej nového priateľa, ale krstného otca! Culkin prijal túto úlohu od Jacksona v čase, keď sa dievčatko narodilo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Jackson #tetovanie #pôvab #dospelosť #Teen Choice Awards

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...