Heringhová v luxusnom Diorovi? Omyl, to bola len lacná kópia!

Na sobotňajšom Plese v opere sa medzi hosťami už druhý rok objavila aj slovenská playmate Andrea Heringhová. Priateľka podnikateľa Borisa Kollára dorazila vo večernej róbe s masívnou sukňou a bola neprehliadnuteľná. Lenže, to vždy nestačí...

11.01.2011 02:26
debata
Partnerka Borisa Kollára, Andrea Heringhová, v... Foto: ORANGE
Andrea Heringhová Partnerka Borisa Kollára, Andrea Heringhová, v šatách od Josefa Klíra.

Brunetka, ktorá sa v minulosti vyzliekla pre magazín Playboy, priznala pre denník Plus 1 deň, že na plesový večer zatúžila po šatách od Diora. Model z kolekcie haute couture, ktorý videla na vlastné oči počas výletu v Dubaji, ju však ochromil cenou, ktorá sa šplhala k sume 25-tisíc eur. A tak si nechala vyrobiť kópiu.

Galéria módnych kreácií 11. Plesu v opere

Prácu zverila do rúk českého dizajnéra Josefa Klíra, ktorý podľa jej fotografií vytvoril večernú toaletu. S originálom je však podobná len na prvý pohľad. Prepracovanosť korzetového topu, ktorú originálu z kolekcie na jeseň 2009 vštepil dizajnér John Galliano a celý tím krajčírok a šičiek, Klír nedokázal dosiahnuť ani náhodou. Ba dokonca telový korzet s jemným leskom pôsobil v oblasti štepovaní a švov ako práca „horúcou ihlou“ - modelke, ktorá odhalila svoje vnady v magazíne Playboy, nesedel.

Toto je originál modelu, po ktorom zatúžila... Foto: WWD
Christian Dior Toto je originál modelu, po ktorom zatúžila Andrea Heringhová.

Heringhová pre Pluska.sk priznala, že takto ju róba stála omnoho menej. Šetrnosť sa, samozrejme, cení. Otázka však znie, či by nebolo vhodnejšie staviť radšej na viac originality (pokojne aj za málo peňazí!) a ukázať sa v kreácii, ktorá by nemusela čeliť porovnávaniu s neporovnateľným. Vyhrať v prípade duelu s Diorom je totiž misia vskutku náročná. A pre tandem Heringhová-Klír vlastne nesplniteľná.

Partnerka Borisa Kollára, Andrea Heringhová, v...
debata chyba

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich potrebuje.
Nebuďte lenivý a pokúste sa každý deň spraviť aspoň...

+ Nezabúdajte na starostlivosť o svoje telo, práve teraz to potrebuje.
Pracovné úspechy budú odrazom vašej tvrdej...