Spokojní Vinczeovci aj mamina Puškárová! Divákov (z)lákali známe tváre

Hereckými a televíznymi tvárami bolo nabité sobotňajšie podujatie známe ako Deň otvorených dverí v priestoroch sídla televízie Markíza. Nechýbali herci z Hornej Dolnej, Búrlivého vína, ale ani tváre Telerána či spravodajstva.

27.08.2017 14:03
debata (10)
Manželia Adela Banášová a Viktor Vincze... Foto: TV Markíza
Manželia Adela Banášová a Viktor Vincze vyzerali na DOD veľmi spokojne. Manželia Adela Banášová a Viktor Vincze vyzerali na DOD veľmi spokojne.

Tradičná akcia sa konala s priazňou počasia a na tisícky fanúšikov a divákov, ktorí zamierili kúsok za Bratislavu, pálilo augustové slnko. Aj napriek tomu si však mnohí vystáli rady na podpisy, alebo pozerali pod pódiom bohatý program, v ktorom sa objavila napríklad Dara Rolins, Tomáš Bezdeda či duo TWiiNS.

Televízna moderátorka Lenka Vavrinčíková.
Speváčka Lina Mayer a herec Peter Brajerčík.
+18Zľava: Herecké trio Matej Landl, Michaela...

Pozornosť návštevníkov určite pútal manželský pár Adela a Viktor Vinczeovci. Mnohí dvojici gratulovali k svadbe, ktorá sa konala ešte pred oficiálnym štartom leta. Iní si spokojne vzali autogramy, alebo len pozdravili. Z materskej dovolenky si odskočila ďalšia známa moderátorka Zlatica Puškárová. Ako inak po boku svojho manžela a kolegu Patrika Švajdu.

Manželia Zlatica Puškárová a Patrik Švajda... Foto: TV Markíza
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda Manželia Zlatica Puškárová a Patrik Švajda ochotne rozdávali podpisy.

Davy ľudí sa krútili aj okolo stolíkov, kde sedeli moderátori z Telerána či napríklad „farmárka“ Kveta Horváthová. Potom, samozrejme, nechýbali herecké tváre zo seriálových projektov. Na DOD sa objavila napríklad Michaela Čobejová, Marta Sládečková, Matej Landl či Peter Brajerčík. Viac foto v galérii.

Zľava: Herecké trio Matej Landl, Michaela... Foto: TV Markíza
Zľava: Herecké trio Matej Landl, Michaela Čobejová a Vladimír Kobielsky. Zľava: Herecké trio Matej Landl, Michaela Čobejová a Vladimír Kobielsky.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #Markíza #diváci #moderátori #herci #Zlatica Puškárová #Adela Vinczeová #DOD

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...