Sexy ako ešte nikdy! Bleduľa Fanning uchvátila na festivale v nahej róbe

Jej bledunká pleť a nežný pôvab sa stali pre Elle Fanningovú už akousi poznávacou značkou. Na festivale v Toronte nesklamala.

11.09.2017 00:00
debata
Herečka Elle Fanning pózuje na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Frank Gunn
Herečka Elle Fanning pózuje na premiére filmu Mary Shelley v Toronte. Herečka Elle Fanning pózuje na premiére filmu Mary Shelley v Toronte.

Americká herečka pricestovala do Kanady uviesť novinku Mary Shelley, o spisovateľke, ktorá stála za zrodom slávneho príbehu o Frankensteinovi. Pri tej príležitosti sa nechala vyparádiť aj na premiéru a stretnutie s fanúšikmi.

Voľba telovej ružovej róby z čipky, ktorá priam kopírovala tón pleti 19-ročnej herečky, bola pozoruhodná. Na prvý dojem totiž pôsobila Fanning akoby kráčala po červenom koberci polonahá. Išlo však len o rafinovaný optický efekt.

Herečka Elle Fanning pózuje na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Herečka Elle Fanning pózuje na premiére filmu Mary Shelley v Toronte. Herečka Elle Fanning pózuje na premiére filmu Mary Shelley v Toronte.

Herečka si v novom filme zahrala aj po boku Douglasa Bootha či Maisie Williamsovej, známej zo seriálu Hra o tróny. Projekt prišiel podporiť aj Jamie Dornan, ktorý sprevádzal manželku Ameliu Warrenovú, ktorá pre film skomponovala hudbu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #nahá #móda #pôvab #Elle Fanning

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...