Slovenské krásky zlákal luxus! Najodvážnejšia bola odhalená Škamlová

Zvyklo sa hovoriť, že najlepším priateľom ženy sú diamanty. Minulý týždeň vo štvrtok by v priestoroch známeho bratislavského hotela mohla veta znieť trošku inak. Diamanty by nahradili luxusné hodinky.

26.09.2017 00:17
debata
Modelka, podnikateľka a tiež ambasádorka značky... Foto: Peter Kiska
Romana Škamlová Modelka, podnikateľka a tiež ambasádorka značky luxusných hodiniek Romana Škamlová.

Do hlavného mesta znovu zavítala značka luxusných švajčiarskych hodiniek, ktorých ceny štartujú na poriadne vysokých sumách. Napriek tomu, že dovoliť si ich nemôže každý, fanúšikov luxusu a párty s dobrým jedlom a pitím sa zišlo na akcii neúrekom.

Zástupcovia švajčiarskej značky slávnostne prestrihli stuhu pred hotelom, aby oficiálne otvorili vstup do vynovenej predajne. Fotografov, ale aj okoloidúcich nepochybne lákala možnosť pohľadu na slovenskú ambasádorku – modelku a podnikateľku Romanu Škamlovú.

Bývalá Miss Slovensko, dnes vydavateľka a...
Riaditeľ PR a marketingu televízie Markíza...
+10Modelka, podnikateľka a tiež ambasádorka značky...

Obliekla si na seba pomerne odvážny model šiat a statočne znášala aj chladné počasie, keď musela niekoľko minút stráviť pred vstupom do hotela a absolvovať otvárací ceremoniál. Úsmev jej však z pier nezmizol. A našťastie ani hodinky z ruky. Asi by ju to vzhľadom na ich hodnotu celkom mrzelo.

Škamlová však nebola jedinou dámou, ktorú verejnosť pozná najmä zo súťaže krásy a ktorá sa na podujatí objavila. Štvrtková párty v znamení žien si užili aj dámy ako Barbora Franeková, Eva Novotová-Verešová či Veronika Vágnerová Husárová. Chýbať nemohla ani riaditeľka Miss Slovensko, ďalšia bývalá kráľovná krásy Karolína Chomisteková.

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Foto: HUBLOT
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Na akciu dorazila pravdepodobne priamo z televízneho štúdia aj moderátorka Adriana Kmotríková, ktorá sa pomaly vracia k starému imidžu s dlhými vlasmi. Pre mnohých prekvapivým hosťom sa potom pred polnocou stal raper Majk Spirit. Síce úvod nestihol, ale spoločne so Škamlovou a pozvanými hosťami si užil aspoň záver večera. Viac si pozrite v galérii.

Moderátorka Adriana Kmotríková mala vždy rada... Foto: HUBLOT
Adriana Kmotríková Moderátorka Adriana Kmotríková mala vždy rada luxus. Nechýbala ani na znovuotvorení butiku luxusných švajčiarskych hodiniek v Bratislave.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #hodinky #Karolína Chomisteková #Barbora Franeková #Romana Škamlová #Miss

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...