Salma Hayek vyrazila za módou v Paríži. Bohatý mužíček po jej boku!

Móde nikdy nepovie nie. Najmä, ak to má aj v manželských povinnostiach. Mexická hviezda Salma Hayek opäť žiarila v Paríži.

03.10.2017 13:48
debata
Šéf firmy Kering Francois-Henri Pinault a jeho... Foto: SITA/AP, Christophe Ena
Francois-Henri Pinault a jeho manželka Salma Hayek Šéf firmy Kering Francois-Henri Pinault a jeho manželka Salma Hayek pred prehliadkou odevného ateliéru Stella McCartney v Paríži.

Päťdesiatročná herečka sa objavila v pondelok predpoludním na prehliadke dizajnérky Stelly McCartneyovej a nebola sama. Pochopiteľne. Jej manžel Francois Henri-Pinault je totiž šéfom veľkej firmy, ktorá vlastní aj značku McCartneyovej. Jeho účasť na prezentácie kolekcie Jar/Leto 2018 je teda takpovediac povinná.

Manželská dvojica si však podobné príležitosti vyslovene vychutnáva a nebolo to inak ani v pondelok, keď sa zaradili k zástupu ďalších prítomných celebrít. Kolekciu si prišla pozrieť speváčka Kylie Minogue, topmodelka Natalia Vodianova či princezná Charlotte Casiraghi z Monaka.

Šéf firmy Kering Francois-Henri Pinault a jeho... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Francois-Henri Pinault a jeho manželka Salma Hayek Šéf firmy Kering Francois-Henri Pinault a jeho manželka Salma Hayek pred prehliadkou odevného ateliéru Stella McCartney v Paríži.

Týždeň módy v Paríži sa zavŕši utorňajším programom, v ktorom sa objavili slávne mená ako Chanel a Louis Vuitton. Dizajnérske domy odprezentovali nové kolekcie, pričom medzi nimi zaujali napríklad značky ako Versace, Marc Jacobs či Dior alebo Alexander McQueen.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Salma Hayek #Paríž #Francois Henri-Pinault

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...