Dve podoby kráľovnej? Pozrite sa, ako to krásnej Claire Foy pristane

Vďaka úlohe kráľovnej Alžbety II. v televíznom seriáli The Crown sa stala z britskej herečky Claire Foy medzinárodná senzácia. A patrila aj k hviezdam stredajšieho otvorenia londýnskeho filmového festivalu.

05.10.2017 15:00
debata
Herečka Claire Foy pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Claire Foy Herečka Claire Foy pózuje fotografom na predstavení filmu Breathe pred oficiálnym štartom londýnskeho filmového festivalu.

Tridsaťtriročná herečka, ktorá je na britských ostrovoch doma, je hviezdou nového filmu Breathe (Dýchaj). Práve ten sa stal aj otváracou snímkou stredajšieho galavečera. Foy ho uviedla s kolegom Andrewom Garfieldom, známym najmä z role Spider-Mana. Bola to však najmä pôvabná hnedovláska, ktorej pôvab prilákal pozornosť novinárov a fotografov z celého sveta.

Foy sa navyše predviedla hneď na dva rôzne spôsoby. Najprv ako elegantná moderná dáma v kombinácii košeľovej blúzky a nohavíc s vysokým pásom. Neskôr večer v nádhernej večernej kreácii, bohato vyšívanej a zdobenej na spôsob nežných princeznovských rób z Paríža.

Herečka Claire Foy pózuje na otváracom... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Claire Foy Herečka Claire Foy pózuje na otváracom galavečera londýnskeho filmového festivalu.

Foy momentálne už nakrúca novú sériu populárneho projektu, ktorý mapuje život a prvé roky vládnutia britskej panovníčky. Po jej boku ako manžel, princ Filip, sa opäť objaví herec Matt Smith. Nie je však jasné, či sa v druhej sérii objaví aj John Lithgow, ktorý v seriáli The Crown stvárnil Winstona Churchilla. Na stránke Imdb.com figuruje jeho mena zatiaľ len pri epizódach prvej série. Druhá bude mať premiéru začiatkom decembra tohto roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #festival #Kráľovná #pôvab #Claire Foy

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....