Gény supermodeliek! 53-ročná mama sestier Hadidových uchvátila v gala

Obe jej dcéry sú súčasné topmodelky a ich pôvab oslovuje módne značky či fotografov po celom svete. Je jasné, že krásu podedili z veľkej časti po mame.

13.10.2017 00:00
debata
Televízna osobnosť Yolanda Hadid na akcii... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Yolanda Hadid Televízna osobnosť Yolanda Hadid na akcii Global Lyme Alliance New York Gala v šatách od Pamely Rollandovej.

Na stredajšom podujatí Global Lyme Alliance, ktoré sa konalo v New Yorku, sa Yolanda Hadid objavila ako hosť a zároveň pacient. V roku 2012 jej totiž diagnostikovali lymskú boreliózu a táto choroba je u nej chronická. Liečbu a podporu osvety a prevencie tak známa blondínka praktizuje už niekoľko rokov. Na stredajšom podujatí nechýbal jej príhovor aj rozhovory s novinármi.

Päťdesiattriročná holandsko-americká celebrita však očarila aj inak. Práve svojím vzhľadom. Na akciu si obliekla čiernu róbu s transparentným a výšivkou zdobeným živôtikom od Pamely Rollandovej. Úsmevy rozdávala na všetky strany a ochotne pózovala fotografom.

Hadidovú spoznal svet najmä ako účinkujúce v reality-šou Skutočné paničky z Beverly Hills. Práve tam sa začala rodiť aj popularita jej dcér, ktoré sa za posledné roky vyšvihli medzi modelingovú špičku a patria momentálne k najobsadzova­nejším modelkám planéty.

Okrem Gigi a Belly vychováva ešte 18-ročného syna Anwara Hadida. Všetky tri deti má s jordánsko-americkým obchodníkom s nehnuteľnosťami Mohamedom Hadidom. Dvojica bola zosobášená v rokoch 1994 až 2000, dodnes však vychádzajú spolu veľmi dobre.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #sláva #dcéra #mama #Yolanda Hadid

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...