Rozparkové kráľovné! Amenová a Lakatošová vystavili ukážkové nohy

Finále súťaže krásy Miss Universe SR 2017 v sobotu prilákalo na Bratislavský hrad mnohé známe tváre a predovšetkým bývalé absolventky podobných súťaží. O pôvabe nemôže byť pochýb. A sexepílu bolo tiež dosť.

24.10.2017 00:00
debata (1)
Riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia... Foto: Profimedia
Silvia Chovancová-Lakatošová Riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Chovancová-Lakatošová.

Zo zostavy známych krások však predsa len boli dve, ktoré zaujali viac než zvyšok. Reč je tentoraz o bývalej víťazke Anne Amenovej a jej kamarátke a tiež bývalej šéfke Silvii Chovancovej-Lakatošovej. Obe dámy stavili v tento večer na čiernu farbu, obe sa rozhodli odhaliť príťažlivé nohy.

V prípade Amenovej to bola trblietavá kreácia s poriadne hlbokým dekoltom a rozparkom siahajúcim až po oblasť bedier. Pozitívne však je, že celkový dojem nepôsobil vulgárne. Blondínke táto hollywoodska hra vyšla a výsledok rozhodne pripútal oko nejedného pána či dámy na after-párty po prenose.

Bývalá Miss Universe SR Anna Amenová. Foto: Profimedia
Bývalá Miss Universe SR Anna Amenová. Bývalá Miss Universe SR Anna Amenová.

V prípade Lakatošovej, ktorá už roky šéfuje súťaži Miss Universe SR, sa dá nepochybne hovoriť o tanečnej figúre. Posledné týždne strávené tréningmi na súťaž Let's Dance jej ubrali pár kilogramov a vyformovali paže aj nohy. Štyridsaťštyriročná brunetka ich teda neváhala odhaliť v čiernej zamatovej kreácii s rozparkami po bokoch. Aj v jej prípade platilo, že volila dobre – v minulosti často lavírovala na hranici vulgárnosti, tentoraz pôsobila zvodne, no nie prehnane.

Víťazkou súťaže sa stala Vanessa Bottánová z Pezinka, ktorá pocestuje na svetové finále súťaže Miss Universe v Las Vegas, ale tiež napríklad na Miss Earth.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Miss Universe SR #rozparok #Silvia Chovancová-Lakatošová #Anna Amenová #sexy

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...