Na červenom koberci súperili partnerky Ronalda a Messiho! Pozrite sa

Mladučká Georgina Rodriguez stála v pondelok večer po boku Cristiana Ronalda, Antonella Roccuzzo podporovala manžela Lionela Messiho.

24.10.2017 12:12
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi a jeho manželka Antonella počas udeloľovania ocenení FIFA v Londýne.
debata

V pondelok večer rozdávala Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) ocenenia v ankete „The Best“. Ocenenia pre najlepšieho futbalistu sa v ostatných rokoch obmedzili výlučne na Cristiana Ronalda a Messiho. Do Londýna, na slávnostný galavečer, si obaja slávni hráči priviedli aj svoje krásne polovičky. Najväčšiu radosť prežíval Ronaldo, ktorý v ankete zvíťazil.

Cristiano Ronaldo s tehotnou partnerkou... Foto: Profimedia
Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo s tehotnou partnerkou Georginou Rodriguez a jeho synom Cristianom Jr. počas udeloľovania ocenení FIFA v Londýne.

Po vyhlásení víťaza sa slávny Portugalčan nahol k svojej tehotnej priateľke, Georgine Rodriguez (22) a prvorodenému synovi, ktorý sedeli počas vyhlasovania pri ňom. Oboch pobozkal. Následne spoločne zapózovali aj prítomným fotografom, spoločnosť im robila aj futbalistova mama, Maria Dolores dos Santos Aveiro. Mladučká Portugalčanka o pár mesiacov porodí Ronaldovi už jeho štvrtého potomka, pre dvojicu to bude prvé spoločné dieťa.

Lionel Messi a jeho tehotná manželka  Antonella... Foto: Reuters, EDDIE KEOGH
Antonella Roccuzzo Lionel Messi a jeho tehotná manželka Antonella Roccuzzo počas udeloľovania ocenení FIFA v Londýne.

Aj jeho najväčší súper v ankete, Lionel Messi, si do Londýna priviedol partnerku, krásnu Antonellu Roccuzzo. Tá sa v júli stala po deviatich spoločných rokoch jeho manželkou. Len pred dvoma týždňami zverejnili spoločne informáciu, že z nich budú trojnásobní rodičia. Messimu k synom Thiagovi (4) a Mateovi (2) pribudne ďalší potomok, pohlavie ktorého manželia zatiaľ neprezradili. Na Messiho krásnej manželke však tehotenstvo ešte nebolo také viditeľné ako na partnerke Ronalda.

 Cristiano Ronaldo s priateľkou Georginou...
Cristiano Ronaldo pozkáva svoju partnerku...
+3 Lionel Messi a jeho tehotná manželka...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Lionel Messi

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...