Celeste Buckingham ako z Hollywoodu? Zvodná a sexy na premiére

V stredu večer uviedli v jednom z bratislavských multiplexov v slávnostnej premiére za prítomnosti tvorcov a hlavných hereckých predstaviteľov do slovenských kín českú komédiu Bajkeri režiséra Martina Koppa.

26.10.2017 15:15
debata
Speváčka a herečka Celeste Buckingham. Foto: Ján Zemiar
Speváčka a herečka Celeste Buckingham. Speváčka a herečka Celeste Buckingham.

V hlavných úlohách sa v snímke, o ktorej scenár sa postaral Petr Kolečko, predstavila trojica mladých českých hercov – Adam Mišík, Jan Komínek a Vojtěch Machuta. Dievčenskú časť obsadenia doplnili Celeste Buckingham, Julie Šurková, Štěpánka Fingerhutová a Esther Lubadika. Ďalšie postavy stvárnili Hana Vagnerová, Pavel Nečas, Tomáš Matonoha, Vanda Hybnerová, Michal Suchánek a Václav Postránecký.

Speváčka a herečka Celeste Buckingham.
Herec Adam Mišík.
+3Herec Jan Komínek na premiére filmu Bajkeri.

Celeste Buckingham, ktorá spolu s Adamom Mišíkom naspievala aj titulnú skladbu filmu, vidí v novej komédii i hlbší zmysel. „Hlavná pointa toho filmu je, že sme všetci dnes závislí od sociálnych sietí a uzatvorení do seba. Napriek tomu, že v tom filme stvárňujem športovkyňu, moja postava je presne taká istá – furt čumí do telefónu, jedno sluchátko v uchu, nerieši ostatné baby, ani sa s nimi spočiatku veľmi nekamaráti, až potom neskôr sa to vyvinie, práve vďaka tomu športu. Myslím, že ten film nesie v sebe celkom pekný odkaz. A to ten, že sa treba občas zdvihnúť a ísť niečo fyzicky robiť, dopriať si pravidelný pohyb, myslím si, že to má zmysel, nie len preto, že si človek fyzicky vycvičí telo, ale že mu to pridá aj nejakú hodnotu do života. Ja sama som to veľmi vo svojom živote nepraktizovala, no tento film mi dal motiváciu sa začať hýbať,“ povedala Buckingham, ktorá sa na premiére objavila v odvážnych sexi šatách s odhalenou podprsenkou.

V Českej republike film od tamojšej premiéry zaznamenal veľký úspech. „Veľmi sa tešíme z prvých výsledkov! Dúfal som, že čísla budú také dobré, pretože verím, že Bajkeri sú naozaj pekný film, a že potešia všetkých divákov, ktorí majú radi leto, pohodu a našu krásnu prírodu,“ zhodnotil producent filmu Tomáš Vican. „Naozaj dobrých česko-slovenských komédií je dnes málo. Urobiť dobrú komédiu je väčší kumšt, než robiť umenie, pretože ak sa nevydarí artový film, tvorca môže stále povedať, že to, ako to „vypálilo“, bol zámer. No pri komédii ide človek s kožou na trh, dobrá komédia jednoducho musí ľudí baviť a Bajkeri podľa reakcií divákov bavia,“ dodal.

Ústredné trio filmových hrdinov - zľava: Jan... Foto: Ján Zemiar
Jan Komínek, Celeste Buckingham a Adam Mišík Ústredné trio filmových hrdinov - zľava: Jan Komínek, Celeste Buckingham a Adam Mišík na premiére filmu Bajkeri.

Tvorcovia filmu prídu spolu so Celeste Buckingham a Janom Komínkom v nasledujúcich dňoch pozdraviť divákov a diváčky aj do multikín v Trenčíne, Žiline, Poprade, Prešove, Košiciach, Nitre a Trnave.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Celeste Buckingham #odvážna #outfit #Bajkeri

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...